Minut 44: U.E. Sants 2-1 Teixe
Minut 46: F.C. Santfeliuenc 2-2 Bolaños
Minut 80: F.C. Santfeliuenc 2-3 Avellaneda
Comentari
Ha estat un partit estrany des de un principi i del qual el Sants devia de haver-ne sortit amb algun punt. La part estranya del partit ja ha començat quan en la presentació dels dos equips, l'arbitre ha posat els jugadors de cul a la gent.
Estrany però favorable ha estat quan els trenta segons Peque talla un rebuig de la defensa del Santfeliuenc i des de ben lluny posa la pilota pilota a l'escaire, 1 a 0. Quatre minuts mes tard, Fabregat fa jugada individual per la ralla de fons i rep un clar penalty. El xuta ell mateix, fort, pel centre i al travesser. Un minut mes tard, Peque torna a engaltar un xut que el porter del Santfeliuenc treu in extremis amb una volada sota pals.
Passats aquest primers minuts el Sants, com lamentablement sol ser habitual, ha donat un pas enrere i el Santfelienc ha començat a posar a prova a Chueca, que ha respost fantàsticament. En el minut trenta un jugador del Santfeliuenc es quedava sol davant de Chueca, Mario li fa falta, es dins de l'àrea, es l'ultim defensa, penalty i expulsió. Bolaños xuta el penalty enganyant molt be a Chueca i fa pujar l'empat.
Aquí s'ha acabat tot el futbol per la resta de partit. El Sants enrederit jugant a la contra per la inferioritat i el Santfeliuenc no ha crear cap perill. Tot i així en l'ultim minut de la primera part, s'ha produït una falta a prop de l'àrea del Santfliuenc. La falta era indirecta, la defensa la defensava com si fos directa, així que Pipo ha col.locat magistralment la pilota al cap de Teixe que trencant a la perfecció el fora de joc i aprofitant que tothom estava a la barrera, ha fet el 1 a 2. En la primera jugada de la segona part, la pilota es passeja per l'àrea del Sants en direcció fora del camp, fa un bot i li toca la ma a Escu. Targeta groga i penalty. De nou Bolaños enganya a Chueca i posa de nou l'empat.
A partir d'aquí el joc es torna mes brut i innecessàriament violent a estones. L'arbitre comença el seu xou particular amonestant a gent del camp i de les banquetes. L'acta del partit reflexa disset targes algunes d'elles a jugadors que encara no havien entrat al terreny de joc i d'altres expulsats un cop ja havien estat substituïts i amonestacions no incloses a massatgistes i ajudants.
Els ànims s'han escalfat mes quan ha donat com a sacada de porta una jugada de Peque que acaba en gol. Amb l'ambient enrarit s'arriba al minut 78 quan per una forta entrada al mig del camp l'arbitre ensenya la segona groga a Eric, igualant així el número de jugadors a deu per equip. A la jugada següent, la defensa santsenca es despista i Josele fa pujar el 2 a 3. Continua el partit escalfat i en 84 l'arbitre expulsa a Jhony que ja havia estat substituït i era a la banqueta del Santfeliuenc. Dos minuts mes tard, li ensenya la segona groga a Peque per entendre que simula un penalty. Així fins al final, mes cinc minuts d'afegit, han jugat nou contra deu, on el Sants ha tirat mes de cor que de cap, però ja res ha canviat. Així el Sants perd una posició i es col.loca novè a la taula i amb la preocupació perque en els dos últims partits ens han assenyalat quatre penals en contra.

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Chueca, Escu, Mario, Vergés, Martín, Gala, Fabregat, Pipo, Teixe, Geri, Peque.
Onze inicial: F.C. Santfeliuenc Carlos, Pere, Joserra, Aleix, Eric, Josele, Bolaños, Fabri, Maldo, Ortiz.