El Sants guanya el San Cristóbal i fa un pas de gegant cap a la permanència

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Els homes de Tito Lossio han superat el conjunt terrassenc per 0-2

Carles Molet | diumenge, 28 d'abril del 2019, a les 17.09

Victòria importantíssima del Sants per 0-2 en la seva visita al San Cristóbal. El conjunt barceloní ha teixit un partit molt sòlid i ha aprofitat la mala ratxa del San Cristóbal, que ja tenia la permanència assegurada des de feia diverses jornades.
Control santsenc des del principi

El Sants ha sortit amb ganes d'endur-se els tres punts del Municipal de ca n'Anglada tot i que la primera ocasió ha estat sobre la porteria de Yamandú. El San Cristóbal no ha volgut la pilota i ha deixat fer un Sants que s'ha anat trobant més a gust a mesura que els minuts passaven.

Tot just al minut 23, ha arribat el 0-1 visitant. Luis Gaudioso ha deixat anar una fuetada des de fora de l'àrea que ha entrat pel pal dret del porter. Els homes de Tito Lossio han aprofitat per celebrar-ho amb la desena de Resakas que eren tot just darrere de la porteria defensada pel conjunt terrassenc.

Amb el primer gol del partit ja fet, el descans ha arribat sense pena ni glòria. L'única ocasió l'ha tornada a tenir Gaudioso, amb un nou xut llunyà que ha acabat en servei de cantonada.
Igualtat a la segona

Els locals han deixat clar que no volien perdre la cara al partit i ho han demostrat amb una doble ocasió als primers compassos de la represa. El Sants, més tancat, ha intentat defensar amb la pilota als peus però el San Cristóbal ho ha tornat a provar amb una jugada assajada que ha acabat en gol anul·lat per una falta comesa sobre Yamandú.

Ja a la recta final, un defensor local ha derribat Borrui dins l'àrea i l'àrbitre no ha dubtat en senyalar penal. Gaudioso, l'home del partit, ha estat l'encarregat de transformar-lo al més pur estil Panenka per tancar el partit i donar tres punts essencials al seu equip.

La setmana vinent el Sants visitarà el Santboià, ja descendit, per acabar de tancar aquesta permanència que ja ha donat prou maldecaps.