El Sants es reforçarà 'a correcuita' de cara a la Tercera Federació

Data: 05/09/2022 16:40

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
El Sants es reforçarà "a correcuita" de cara a la Tercera Federació

Els Sants finalment jugarà a la Tercera Federació, després d'haver fet la planificació pensant que jugaria a Primera Catalana

Carles Molet | dilluns, 5 de setembre del 2022, a les 16.40

A la direcció esportiva de la Unió Esportiva Sants se li ha girat feina. Després de saber-se aquest divendres, 2 de setembre, que jugarà a la Tercera Federació, ara és el moment de fer algunes incorporacions per confeccionar una plantilla més ajustada a la categoria. De fet, fins ara la planificació de l'equip s'havia fet pensant que els santsencs jugarien a Primera Catalana.

El Sants, amb poc temps per reaccionar

Per tant, a una mica més d'una setmana és el moment de fer fitxatges per afrontar una temporada que tot fa pensar que serà complicada. El president de l'entitat verd-i-blanca, Joan Forcadell, és conscient que disposen de poc temps per donar a l'entrenador els reforços que demani. Forcadell ha estat clar quan ha dit que "ara tenim a correcuita una setmana per fer les quatre o cinc modificacions que el cos tècnic cregui oportunes. Gaire cosa més no podem fer, ni per temps ni per pressupost". A això s'hi afegeix que no hi ha gaires jugadors lliures, ja que la gran majoria ja tenen equip.

L'entrenador, Borja López, també sap de la dificultat de poder confeccionar ara una plantilla diferent. El salt de Primera Catalana a Tercera Federació arriba amb molt poc temps, però el tècnic estudiarà a fons el grup i demanarà reforçar les posicions que cregui més necessàries. Borja López explica que el fet que "arribi aquesta notícia a una setmana de començar la Lliga t'altera bastant tot el que tenies planificat fins ara. Intentarem estar a l'altura del repte i competir de la millor manera possible".