Data: 21/11/2018

Font: Línia Sants

Autor: Pau Arriaga

Pau Arriaga|21 novembre 2018|Sants|Línia Sants

El vent torna a bufar a favor. Per segona vegada en aquesta temporada, el Sants de Tito Lossio ha encadenat dues victòries (1-2 contra el Martinenc i 2-1 contra el Figueres), sis punts que permeten que l'equip blanc-i-verd trenqui la seva mala dinàmica recent i escali fins a la setzena posició de la classificació.

L'última d'aquestes victòries (diumenge passat) contra el conjunt de l'Alt Empordà va ser el primer triomf de l'equip a l'Energia; fins aleshores, les tres victòries dels santsencs havien estat a domicili (a la Pobla, Castelldefels i al Guinardó contra el Martinenc).

Un doblet de Sergio Navarro (màxim golejador de la UES?amb sis gols en les primeres 15 jornades) va donar els tres punts a l'equip, mentre que la diana visitant la va aconseguir Álvaro Fernández al minut 63, dos minuts després del segon gol del sheriff. Yamandú Morgade també va ser clau per mantenir la victòria aturant una ocasió posterior del conjunt altempordanès.

Així, amb la mala dinàmica de set partits sense guanyar enterrada definitivament, els de Lossio voldran enllaçar tres victòries per primer cop i seguint escalant posicions. Aquest repte, però, no serà fàcil, ja que aquest diumenge a les dotze del migdia, en la darrera jornada del mes, visitaran el Sagnier per jugar contra l'AE?Prat. La primera jornada del desembre, el diumenge 2, el Sants rebrà la visita del San Cristóbal