Un encertat Yaman evita que el Figueres puntuï contra el Sants

Data: 19/11/2018 05:30

Font: emporda.info

Autor:

El gol d'Álvaro no és suficient per contrarestar el doblet de Navarro, malgrat que l'empat va estar a tocar

Ddg El partit va començar amb bones sensacions per part del Figueres, que va estar a punt d'avançar-se en una semi errada de Yaman en un rebuig que va acabar amb la pilota a córner. A poc a poc, però, el Sants es va començar a fer amb el domini de la pil

19·11·18 | 05:30 | Actualitzat a les 12:24

El Figueres va tornar amb les mans buides del Camp de l'Energia després de perdre per la mínima contra el Sants (2-1), tot i que va fer mèrits per puntuar. Els jugadors que entrena Joan Esteva van anar a remolc dels locals a la primera meitat i van arribar al descans per darrere en el marcador. Els alt-empordanesos, que van millorar la imatge a la represa, van rebre el 2-0 com més buscaven l'empat, però van reaccionar amb rapidesa i van tornar a entrar en el partit amb un cop de cap d'Álvaro només dos minuts més tard. Canal (75') i Ferrón (77') van tenir l'empat molt a prop, però van topar amb un Yaman molt inspirat que va fer inútils els intents del Figueres per empatar.