La Unió visita un escenari incòmode

Data: 18/11/2018 02:00

Font: L'Esportiu de Catalunya - L'Esportiu

Autor: G. Freixa 

Text:
Figueres - 18 novembre 2018 2.00 h

La Unió visita un escenari incòmode

3a divisió. Al camp del Sants, el Figueres afronta un duel amb unes característiques de joc molt particulars

G. Freixa - Figueres

El Figueres ha competit en les últimes jornades a un alt nivell contra rivals d'un estil similar al seu -com per exemple la setmana passada contra la Pobla-, o en terrenys de joc que encaixen en la proposta dels de Joan Esteva. Aquest migdia (12.15 h), la Unió intentarà mantenir la bona dinàmica de resultats visitant un rival, el Sants, i un escenari, el camp de l'Energia, ben diferents als últims enfrontaments: "Ens haurem d'adaptar a una situació que no ens serà fàcil. Un camp de dimensions més reduïdes, amb un joc que serà molt més directe i amb un ritme de partit que tindrà moltes aturades. Visitem un Sants molt necessitat de punts però nosaltres també tenim una gran motivació per allargar la ratxa positiva", explica l'entrenador blanc-i-blau.

El Figueres arriba al partit després d'encadenar tres jornades sense perdre i amb la voluntat de vèncer i mirar més amunt que avall en la taula. El Sants, per la seva banda, es va retrobar amb la victòria en l'última jornada: un triomf contra el Martinenc va posar fi a un tram complicat de lliga amb cinc derrotes seguides.

Les baixes de la Unió per lesió seran Joan Pons i l'atacant Iván Murillo.

EL PROTAGONISTA

Ens haurem d'adaptar a una situació que no ens serà fàcil. Un camp de dimensions més reduïdes i un ritme de partit més lent

El rival té molta necessitat però la nostra motivació per allargar el bon moment és màxima

Joan Esteva
Entrenador del Figueres