El Tortosa se'n va amb les mans buides

Data: 21/12/2009 02:00

Font: elpuntavui.cat

Autor: Jesús Ferrando 

Text:
Barcelona - 21 desembre 2009 2.00 h

1a CATALANA

El Tortosa se'n va amb les mans buides

Tot i avançar-se, no tanquen el partit i es deixen els tres punts al camp del Sants


JESÚS FERRANDO - Barcelona

El Tortosa no va ser capaç de mantenir l'avantatge aconseguit en la primera mitja hora de partit al camp del Sants i va acabar cedint la victòria contra un rival directe en la classificació en un enfrontament en què va jugar en inferioritat des del minut 40, per l'expulsió per doble amonestació de Subi, i en què l'àrbitre va tenir un protagonisme excessiu, ja que va mostrar catorze targetes grogues per al Sants i cinc per al Tortosa. El conjunt de la capital del Baix Ebre va estar molt ben situat i va ser qui va moure millor la pilota. Quique va avançar els ebrencs assistit per Darío en el minut 33. Al seu torn el Sants es va limitar a penjar alguna pilota. Després de la represa, el Tortosa es va confiar i va cedir la pilota als locals. Romario va aprofitar un mal rebuig per empatar en el minut 57. El Sants va decantar la balança quan Subi va cedir massa curta la pilota al seu porter, i Acosta es va anticipar i va fer el gol de la victòria per als locals.

El Tortosa continua cometent massa errades en el tram final i està pagant massa car el fet de no tancar els partits quan els té de cara. Ara mateix ocupa el setzè lloc amb 19 punts.
SANTS
2
TORTOSA
1
SANTS:
Ferran Pol, Òscar, Agustín, Pol Ubach, Vergés, Pasqual, David Haro, Morales (Carlitos, 45'), Romario (Siles, 69'), Forzinetti i Acosta (Rangel, 84').
TORTOSA:
Franc, Pradas, Mauri, Egurbide, Quique, Borrull (Cristian Arasa, 77'), Toni (Àlex Accensi, 57'), David, Subi, Darío i Òscar (Marc, 64').
GOLS:
0-1 (33') Quique. 1-1 (57') Romario. 2-1 (75') Acosta.
ÀRBITRE:
Ramon Hernando.
T.G.:
Ferran Pol, Òscar, Agustín, Pol Ubach, Vergés, Pasqual, David Haro, Morales, Romario, Forzinetti, Rangel, Siles i Carlitos, del Sants; Franc, Pradas, Borrull, Toni i Òscar, del Tortosa.
T.V.:
Rangel (directa, 93') del Sants. Subi (doble amonestació, 40'), del Tortosa.