U.E. de Sants 1 - C.D. Tortosa 0

Data: 23/04/2012 23:39

Font: (enllaç trencat)

Autor: Marc García 

Text:
U.E. de Sants 1 - C.D. Tortosa 0

Victòria important de la U.E. Sants aconseguida per la mínima després d'una jugada individual de Raúl Hernández.
Partit en general molt igualat sense clares ocasions de gol per ambdues bandes i les que es tingueren serien accions amb molt poc encert.
Per tant, el marcador inicial durant la primera meitat reflexava el que s'estava veient a sobre del terreny de joc. Potser era el Sants qui es mereixia quelcom més ja que l'equip arribava a posicions de rematada però ho feia sense solvència ni confiança en els seus intents. Per part visitant, tampoc volien prendre excessius riscos com a visitants així que estarien satisfets tal i com anava transcorrent el mateix.
Però el destí i la balança justiciera del futbol, voldrà que aquest cop es decantés la balança a favor del conjunt de Julià Garcia, mitjançant una extraordinària jugada individual en la perpendicular de l'àrea un xic per la dreta de Raúl Hernández (sens dubte l'home del partit) en la que marxarà de tres homes i definirà amb la cama menys bona (la dreta) amb l'exterior del peu al pal llarg al minut 64 de partit.
A partir del gol, el partit continuarà pràcticament amb la mateixa dinàmica que abans, amb només un Tortosa que en els instants finals ho intentarà penjant pilotes des del darrera a la desesperada. Al Sants se li farà una mica llarg, ja que hem de destacar malauradament que hi haurien 7 minuts de descompte degut una trompada de Dani Texeira amb la tanca de protecció del terreny de joc després d'una entrada molt dura del seu defensor quan aquest ja l'havia revessat. Per sort, sembla que el jugador santsenc té només un trau i cap cosa greu.
Propera visita de nou lluny de Barcelona, aquest cop cap a terres de l'Ebre també, però contra el F.C. Ascó.

Marc García