U.E. de Sants 2 - C.E. Vilanova i la Geltrú 1 -Jorn. 19 Temp. 2012/2013

Data: 04/02/2013

Font: (enllaç trencat)

Autor: Marc García 

Text:
U.E. de Sants 2 - C.E. Vilanova i la Geltrú 1 -Jorn. 19 Temp. 2012/2013


L'encert en els moments claus del partit, donen la victòria al conjunt entrenat per Julià Garcia, aconseguint així la segona victòria consecutiva en l'inici d'aquesta segona volta.
En un partit marcat per les nombroses baixes dels locals, ja sigui per lesió o per sanció; la primera meitat serà molt igualada, amb un inici força fred, amb dos equips tantejant-se però amb un equip visitant mostrant de la seva filosofia clara de joc, de bon tracte de pilota, sortint des del darrera intentant combinar. Això en part, ajudarà als locals a sentir-se més còmodes i a exercir una pressió més avançada de manera eficient, sabent que poques pilotes serien rifades pel rival.
Seran poques les arribades per ambdós conjunts. Les més clares, els porters ho solucionaren amb encert. Per tant, s'arribaria amb el marcador 0-0 amb uns visitants amb més control de l'esfèrica però sense un dominador clar sobre la gespa.
A la represa, quan tothom s'esperaria un Vilanova agressiu bolcat cap a la porteria de Chueca, passarà tot el contrari. Serà el Sants qui mitjançant Marc Franco, veuran com li anul·larien un autèntic golàs suposadament per un fora de joc pràcticament inexistent. I com posteriorment, li assenyalarien penal a favor després d'unes mans clares a dins de l'àrea gran a tocar de la línia de la mateixa. Pipo Sola serà l'encarregat de posar el 1-0.
Arran del gol local, els visitants apretaran progressivament als locals, fent-los així recular al seu terreny de joc. Quan semblava que arribaria en alguna de les jugades el gol visitant, una falta servida per Pipo Sola, trobarà el cap de Dani Illescas que lliure de marca, remataria de primeres i de manera molt eficaç la centrada per situar un 2-0 inesperat a falta d'un quart d'hora.
Malauradament, i pràcticament a la següent jugada, una falta comesa per Martín (en aquest partit exercint com a central i com a capità degut a les nombroses baixes que pateix l'equip), faria que Triguero, després d'haver estavellat una falta al pal anteriorment, aconseguís situar el 2-1 i posar així tota l'emoció en el partit durant el tram final.
Finalment però, l'equip aconseguirà aguantar el resultat amb molt de sacrifici, lluita i malgrat la seva joventut força ofici per tal d'alentir el joc, i guanyar segons en els darrers instant.

Marc García