U.E. Sants 3 - Vilanova del Vallés 1 (03/11/2013)

Data: 03/11/2013

Font: sants.tv

Autor:

Text:
U.E. Sants 3 - Vilanova del Vallés 1 (03/11/2013)
El partit
U.E. Sants 3
C.F. Vilanova del Vallés 1
Camp de L'Energia (03/11/2013 12:00)
Competició: Segona Catalana Grup 2, Jornada 9

Merescuda i treballada victòria del equip santsenc, en el que Tito presentava una disposició inèdita aquesta temporada amb Picolo i Castillo de centrals, Gala d'inici i Avilés jugant per darrera de Navarro que jugava en punta. El Vilanova no li ha causat gaires problemes ja que en contades ocasions ha passat del mig camp i poques d'elles amb perill.
Durant tot el partit el Sants ha controlat el partit i la possessió, però sense creuar el mig del camp es com Alonso ha marcat l'únic gol del Vilanova. Era el minut 8 i amb un gran xut des de mig camp i amb la posició avançada de Sergio que no ha sapigut reaccionar a temps ha arribat el primer gol.
Tot i el gol la tònica ha estat la mateixa tot el partit, el Sants controlant i un Vilanova poc perillós i mes quan en el minut 34, amb el joc aturat i el focus a l'altre banda del camp, Alonso ha acabat empentant a Avilés i ha estat expulsat a instancies del auxiliar. En els deu minuts que restaven el Sants ha tingut dos bones oportunitats que no ha sapigut concretar i que haguessin igualat el marcador.
La segona part Tito ha fet un altre variació tàctica i ha format amb una defensa de tres, i la incorporació de Samu que ha tornat a fer bona la idea que es millor com a revulsiu que com a jugador de 90 minuts. El Sants ha continuant controlant el partit i arribava però sense encert, fins que en le 60 Samu enganxava dins de el àrea una centrada de Peque, previ error de Navarro.
Amb el empat el Vilanova no ha variat el plantejament i el Sants continuava buscant el segon. Així a la sortida d'un corner, en una segona jugada, Castillo marca gairebé des de el àrea petita.
Just fer el gol, el Sants ha tornat a la defensa de quatre amb l'entrada de Marcos i per fi ha semblat que el Vilanova estirava les lineas. Això ha provocat diverses jugades del Sants al contracop però amb poc encert dels de davant. Al final, en l'ultima jugada, Marcos sense oposició puja per la seva banda, arriba dins del àrea, i després de dubtar entre xutar o passar-la, acaba trobant el forat per fer el tercer gol.