Tito Lossio 'Tornar a guanyar et fa creure encara més en allò que fas'

Data: 03/11/2013

Font: (enllaç trencat)

Autor: Carlota Martí 

Text:
Tito Lossio "Tornar a guanyar et fa creure encara més en allò que fas"

3 Novembre, 2013 Entrevistes

Jornada 9. UE Sants 3-1 Vilanova Vallès. Tito Lossio en zona mixta.

Aquestes han estat les paraules del tècnic del primer equip, Tito Lossio, després del partit entre el Sants i el Vilanova:

"Si necessitàvem tornar a guanyar? Sí, perquè et fa creure més en allò que fas. Sinó vas treballant, treballant i treballant i veus que no surten les coses i acabes plantejant-te que potser no funciona. Però això d'avui et fa creure més".

"Per què han sortit avui les coses bé? Perquè s'han trobat bé els espais, hem tingut paciència, bé, encara més paciència per poder trobar els espais, per buscar-los, per buscar pilotes? i la gent també ha sortit amb moltíssimes ganes de canviar la dinàmica. Per altra banda, amb l'expulsió ells s'han tirat enrere, ens han deixat espais i hem tirat cap endavant amb més gent. És cert, però, que ens arriben poc i fan gols i això s'ha d'arreglar a nivell de conjunt".

"Els canvis en l'onze? Quan la dinàmica no és la que vols s'han de canviar coses".

"En la jugada del gol del Vilanova, l'equip estava apretant a dalt i el Sergio ha d'estar avançat, no pot estar dins la porteria. L'encert ha estat del jugador de l'equip rival. El Sergio no ha tingut molta feina però l'ha que ha tingut l'ha solucionat bé".

Carlota Marti