El Cristian Fabregat torna a casa!

Data: 28/03/2014

Font: (enllaç trencat)

Autor:

Text:
El Cristian Fabregat torna a casa!

28 Març, 2014 Cròniques, General, Primer Equip

El Cristian Fabregat ja és nou jugador del primer equip del Sants. El lateral dret tornarà a vestir la samarreta verd-i-blanca per ajudar els de Tito Lossio a aconseguir l'ascens a primera catalana. El seu és un retorn a "casa seva" i és que el Cristian va començar a jugar al Sants en edat juvenil i la temporada 2012-13 va ser la seva cinquena com a jugador del primer equip.

El passat estiu, després del descens a segona catalana, va prendre una de les decisions més difícils de la seva carrera esportiva. Sentint-se molt a gust al Sants i molt arrelat al club va acabar optant per acceptar la oferta del Júpiter per poder seguir progressant com a jugador.

Ara, a nou partits pel final de la 2a Catalana, amb l'equip a dos punts del líder i en zona de promoció d'ascens, el Cristian torna al Sants amb tota la il·lusió del món per pujar l'equip on es mereix.

És un jugador de sobres conegut per l'afició. Capità la temporada passada, ocupa el lateral dret, li agrada tocar la pilota, participar en el joc de l'equip i té una gran projecció ofensiva.

Avui mateix ja ha començat a entrenar-se a les ordres de Tito Lossio i aquest diumenge podria redebutar amb l'equip.

En el terreny més personal, va estudiar a un centre del Poble Sec, l'Anna Ravell i encara manté amics d'allà. Sap cuinar únicament macarrons amb tomàquet o orenga, té un gos que es diu Drago, és de l'Espanyol -i del Sants-, li agrada el dance comercial, compagina el futbol amb la feina i va estar uns mesos vivint a la Gran Bretanya on també va trobar un equip on jugar.