Font: Google drive

Autor: Fede Carrasco

Fede Carrasco

Partit pretemporada 10/08/2019

Com el dissabte passat, contra l'AE Prat, el CF Vilanova planta cara a un club de categoria superior, en aquest cas l'UE Sants.
El partit d'avui ha sigut molt semblant al que vam jugar contra l'AE Prat fa 7 dies, una molt bona primera part i errada final que fa que l'equip contrari ens faci l'empat i una segona part que no es tant bona pel rosari de canvis i provatures dels nous jugadors o de noves posicions al camp. Està clar que per això serveixen els partits de pretemporada, per provar i arribar a la lliga amb la millor forma física i tàctica possible.

La primera part ha sigut d'un domini aclaparador per part del Cf Vilanova que ha sigut l'equip que ha tingut les millors oportunitats de gol. La primera ha estat de Carlos Contreras, que al minut cinc ha rematat amb el cap, tot sol, una bona passada de David Gómez, que ha sortit un pèl alta. Al minut 20 Angulo rep un rebuig de la defensa i tot sol al límit de l'àrea fa una fuetada que treu el porter del Sants i envia a córner. A la sortida del córner Ivan remata sol i un defensa la torna a rebutjar a córner i finalment a la sortida del nou córner el porter del Sants fa una mala sortida i deixa tota la porteria per Aleix Vall però la seva rematada de cap pica al terra i va fora per sobre del travesser. I al minut 33, en ple festival Vilanoví, arriba el premi del gol, Contreras treu una falta magistral
que Sebas, remata totalment sol i de forma impecable al fons de la porteria visitant. Contreras la col·loca de meravella i Sebas remata perfecte!!!

A partir d'aquest moment, el CF Vilanova s'ha dedicat a tocar la pilota, mantenir-la i que anés passant el temps per arribar al final de la primera part amb aquest resultat favorable. I així hagués sigut si la nostra defensa no hagués comés un error de marcatge en la sortida d'un córner en l'últim segon de la primera part. El mític Josele es queda sol i fa un globus als defenses vilanovins deixant totalment sol a Pau que afusella a Nito, sense que aquest pogués fer res per evitar el gol. Era l'1-1 en la primera i única ocasió clara de L'UE Sants, 100% d'eficàcia.

En la segona part i amb tot el rosari de canvis el CF Vilanova no ha creat tant i no ha tingut tantes oportunitats de gol com a la primera, s'ha pressionat menys la sortida de la pilota de l'equip visitant i han hagut més errades en defensa. Al minut 51 es produeix un xut de Raul Perea ras des de la banda esquerra que surt llepant el pal llarg del porter visitant. Raul havia rebut una gran passada de Contreras que l'havia deixat pràcticament sol. En el minut 68 Aleix de l'UE Sant, agafa la pilota, provinent d'un rebuig a la línia de l'àrea gran i treu un xut ras que surt llepant el pal dret de Javi Martinez. Era el primer avis que feia l'UE Sants i dos minuts més tard, es produeix el segon gol dels visitants. Marçal rep una passada, i en un mal posicionament dels centrals vilanovins, troba un forat que aprofita per marxar sol i batre a Javi Martínez, que com a Nito no ha pogut fer res per evitar el gol, estava totalment venut. Finament, al minut 74 ha arribat el gol de l'empat dels locals. A la sortida d'un corner el porter visitant fa un mal rebuig i Toti aprofita per a engaltar-la i ficar la pilota al fons de la porteria. Aquest gol, encara que ha sigut un regalet de l'equip contrari, posava les coses al seu lloc, ja que el CF Vilanova, pel joc que havia desenvolupat no es mereixia perdre aquest partit. Encara tenim que destacar al minut 76 una gran entrada per la banda dreta del Saldaña que ha regatejat a tot defensa que li sortia pel davant i ha arribat a la línia de fons, fent la passada de la mort i Adri ha rematat però el defensa l'ha tret amb el peu, llàstima, aquesta jugada mereixia el gol de la victòria.

Al final ha hagut una petita trifurca entre Ivan Torres i Rogers i han sigut expulsats tots dos.

M'ha agradat: Malgrat estem al principi de la pretemporada i que això acaba de començar, m'ha agradat molt l'equip, perquè ha plantat cara a dos equips de 2aB i de 3a. que malgrat que tindran que millorar molt per no passar-ho malament a les seves categories, segueixen sent de categories superiors, i en molts moments dels respectius partits els que semblaven de categories inferiors eren ells, això diu molt del CF Vilanova.

No m'ha agradat: El comportament de l'UE Sants que s'han dedicat ha donar puntades de peu, fent servir males formes, amb un àrbitre que els ha permès durant tot el partit. I malgrat era un partit amistós s'han fet entrades molt lletges i que han pogut produir lesions innecessàries.

Àrbitre: Joan Cols Puntuació: 4 Ha permès el joc dur de l'UE Sants i ha deixat de xiular moltes faltes al CF Vilanova, i no ha mesurat amb el mateix raser a uns i altres.

C.F. Vilanova: Nito, David Gómez, Ivan Torres, Antolínez, Aleix Vall, Aleix Semur, Iloie, Contreras, Sebas, Oriol Codina, Angulo. Javi Martinez, Toti, llan López, Raul Perea, Saldaña, Adri Alonso, Victor Morillas i Molina.

Com han jugat tots no he posat els canvis. Els onze primers han sigut els titulars i la resta han sortit en la segona part.

Puntuació jugadors Vilanova: Contreras 3, Oriol 2 i Antolínez 1

UE Sants: Oriol, Alberto, Aleix, Andreu, Julian, Sergio, Raul, Montfort, Josele, Pau, Agus. Alex (PS), Pellejero, Sergi, Picolo, Marçal, Fabré, David Cura, Michu, Rogers i Navarro.

Gols: 1-0 Sebas 33'; 1-1 Pau 47'; 1-2 Marçal 70' i 2-2 Toti 74'

Temperatura: Tarda assolellada amb molta xafogor 28° al començar i 27o a la finalització.

Assistència de públic: 150 persones.