Victòria de pes en un final no apte per a cardíacs

SANTFELIUENC FC 3 (IVÁN PERALTA, 2'; ÉRIC PACHECO, 44' I ERIC PACHECO, 46') - UE SANTS 2 (MICHAEL MASSON, 51' I EDU SOLER, 57')
ÀRBITRE: J.A. MESONES GONZÁLEZ
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS
TEMPS: MATÍ GÈLID. TEMPERATURA DE 5 GRAUS. CEL ENNUVOLAT AMB ESTONES DE SOL TÍMID

El Santfeliuenc va sumar tres punts d'or en guanyar per 3 a 2 el Sants. El partit va tenir de tot: bon joc, emoció, gols -un d'antològic- i tensió. Sortosament el Santfe, que al minut 50 guanyava per 3 a 0, va saber mantenir a ratlla les escomeses del barcelonins per salvar tres punts que provoquen per efecte reacció un salt monumental a la classificació. El Santfeliuenc acaba la divuitena jornada en novena posició amb 24 punts si bé la frontera del descens continua sent molt prima. L'única nota negativa va ser un cop fortuït a la cara de Dani Maldonado que va haver de ser evacuat en ambulància.
Iván Peralta va avançar el Santfe amb el gol més matiner de la temporada. Una típica jugada en què Peralta recull una pilota a la línia de tres quarts per acabar entrant dins l'àrea en solitari per doblegar la sortida del veterà Carulla. Un gol que va fer que l'afició, per fi, tingués un somriure als llavis a Les Grases. El Sants, però, va gaudir de bones ocasions. Carlos va demostrar un cop més els seus reflexos, primer a cop de cap de Dani Texeira i després en un llançament enverinat de Xaxi Pascual. El millor havia d' arribar a la frontera del descans. Éric Pacheco s'esmunyia per la banda esquerra per inventar-se un llançament potent i col·locat que es va incrustar a l'escaire. fent inútil l'estirada enorme de Carulla. Una obra d'art. Un gol antològic. Un gol de mestre que posava el 2 a 0 tot just abans del descans i que donava una gran alegria a la patida afició.
Després de la represa les coses no podien començar més bé. De nou Éric Pacheco va ser protagonista en trobar un passadís per banda esquerra i plantar-se sol com un mussol davant Carulla a qui va batre per segon cop. El marcador reflectia un llempant 3 a 0. Tanmateix com ja és obligat a Can Santfe cal patir. Al minut 51 un penal discutible per mans de Pere va permetre els visitants inaugurar el seu compte en aprofitar Michael Masson el rebuig de Carlos. El porter del Santfeliuenc li havia endevinat la intenció a Xavi Pascual. El gol va deixar estabornit el Santfeliuenc i el Sants ho va aprofitar fent el segon gol a través d'Edu Soler (57'). Ja hi tornàvem a ser. El partit es va convertir aleshores en un anar i tornar trepidant. Quiles va estar a punt de sentenciar (64') però Carlos i la defensa van haver de treballar de valent davant les perilloses centrades de Xavi Pascual i les rematades del davanter camerunès Michael Masson. El Sants va jugar 30 minut amb un jugador menys per l'expulsió del defensa Quim. Amb l'emoció al cor dels aficionats sanfeliuencs i un descompte inacabable de set minuts l'àrbitre assenyalava el camí de vestidors.
Un partit amb moltes coses en joc i que deixa tres punts d'or en la segona victòria a Les Grases. La segona volta fa pinta que no serà apta per a cardíacs.

Santfeliuenc FC: Carlos, Carlos Sola, Hinojo, Pere, Dani Ortiz, Arcos, Triguero (Joserra, 46'), Éric Pacheco (Edgar, 88'), Iván Peralta (Aleix Álvarez, 89') Quiles (Gabri, 75') i Maldonado (Robert, 24').

UE Sants: Carulla, Cristian Escudero (Álex Burch, 71'), Quim, Fàbregas, Castillo (Javi López, 42'), Xavi Pascual, Texeira, Edu Soler, Michael Masson, Gala i Peque (Raúl Hernández, 51').

GOLS: 1 - O, Iván Peralta, 2'; 2 - 0, Éric Pacheco, 44'; 3 - 0, Éric Pacheco, 46'; 3 - 1, Michael Masson, 51' i 3 - 2, Edu Soler, 57'.

ÀRBITRE: Mesones González (delegació del Maresme). La seva actuació va ser fluixa. No va tallar algunes accions de joc dur barceloní. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Alberto Triguero, Robert, Joserra, Pere, Eric Pacheco i Arcos; i als visitants Quim, Raúl Hernández, Xavi Pascual i Carulla. Va expulsar per doble targeta groga Quim (61').

QUADERN DE NOTES:

- Un cop més hem de felicitar tot l'equip pel seu compromís. És una meravella veure com aquest equip de joves futbolistes amb el contrapunt de la veterania dels Arcos and Cia s'hi deixa la vida per donar felicitat a l'afició.

- Éric Pacheco ens va regalar un gol per emmarcar. Un prodigi d'habilitat, col·locació i potència.

- El Sants va tornar a visitar Sant Feliu i ho va fer amb molts amics: Cristian Escudero, Dani Texeira, Álex Burch i Alberto Esteban. Alberto no va poder jugar i Álex Burch només el vam poder veure 20 minuts perquè arrossegava molèsties. Desitgem a tots quatre el millor i molts èxits en un club històric com el nostre.