Sants: Carlos (8), Fabregat (9) (Freixi 92'), Picolo (7), Castillo (7), Arbulu (8), Fran (7), Aleix (8), Gala (7) (Peque 89'), Samu (8), Navarro (7) (Pau 84') i Felip (8) (Espi 60') (7).

Granollers: Cañadas (7), Pinadella (6) (Valdés 84'), Valls (6) (Vila 74'), Mario (5), Font (6), Mañosa (6), Gil (7), Héctor (5), Novo (6), Fajardo (6) (Rubén 46') (5) i Almendros (7) (Lars 73').

Árbitre: Martínez Baena. TA: Fabregat, Castillo i Navarro/Font.

Gols: 1-0, Felip (3'). 2-0, Fabregat (83').

Espectadors: 250 persones

El Sants es retroba amb la victòria en un partit disputat i amb moltes ocasions.

Els blanc-i-verds no van desaprofitar la primera ocasió i als 3 minuts Felip ja inaugurava el marcador en una jugada amb errades en la defensa visitant. Minuts més tard Fabregat feia una bona jugada pel centre que va deixar a Samu, aquest va centrar des de la banda i Aleix va rematar amb un fort xut que Cañadas va treure amb una gran aturada. El Granollers va tenir una gran ocasió en el 23, però després de diversos xuts i rebots la pilota va acabar en mans de Carlos. Durant la primera meitat el partit va estar molt igualat però cap acabava de resoldre, així que es va arribar al descans amb un favorable 1-0 per als locals.

En el segon temps semblava que el Granollers començava més ficat en el partit, però a poc a poc va anar perdent força. La seva ocasió més clara va ser al minut 60, quan després de treure un córner la pilota es va passejar per davant de la porteria blanc-i-verda sense que ningú rematés i va acabar fora. Després de diversos intents, per ambdues parts, finalment va ser el Sants el que va aconseguir el premi, quan Fabregat va aprofitar el rebot del penal que Cañadas havia parat a Navarro. Encara que tots dos van tenir alguna ocasió més, el marcador ja no es va moure i els santsencs es van quedar amb els 3 punts.

Amb aquest resultat el Sants es posa 8è a la classificació, amb 18 punts, 14 gols a favor i 13 en contra.