SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA AL CAMP DEL SANTS

Data: 16/11/2014 23:59

Font: Blog U.E. Sants

Autor:

Text:
SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA AL CAMP DEL SANTS

El Granollers va jugar el pitjor partit de la temporada per acabar perdent 2-0.
Mal partit de l'Esport Club Granollers. Possiblement, el pitjor del que portem de temporada, fet que es va traduïr en la segona derrota després de la patida al camp del Lloret. En aquest cas ha estat al camp del Sants, que s'ha impossat per 2-0 en un partit molt gris i trabat.
El matiner gol de Felip només començar el partit ha condicionat molt el joc, amb un Sants que cada vegada s'ha anat tancant més, i amb un Granollers amb molt poc joc i poques idees en atac. La cosa ha millorat a la segona part, amb un Esport Club que ha anat a buscar l'empat i ha dominat clarament la possessió de la pilota, però amb prou feines han arribat un parell de xuts entre els tres pals.
El que sí ha arribat en una de les contres d'un voluntariós Samu (un dels millors dels locals, tot i haver errat un gol a porta buida), ha estat el penal que el col·legiat Martínez Baena hja xiulat a Pina. Cañadas que, tot i els dos gols encaixats, va ser el millor del Granollers amb diverses intervencions de mérit, va aconseguir parar en primera instància el llançament de Navarro, però en el rebot va arribar abans Fabregat per marcar a plaer.
Raúl Matito va ser valent en els canvis, i el Granollers va acabar jugant pràcticament amb un sol home a darrera (Mañosa, un altre dels millors aquest migdia). Però de res va servir i el Sants va demostrar que en el seu petit camp der l'Energia es creix (4 victòries a casa de les 5 que porten).
Amb tot el Granollers seguirà líder a la classificació gràcies als 5 punts d'aventatge que tenia sobre el segon: L'Escala.