Santfe- Sants, un clàssic amb moltes coses en joc aquest diumenge a les 11:45 hores al camp de futbol de Les Grases

Data: 27/01/2012

Font: Santfeliuenc FC Fundat l'any 1905

Autor: santfeliuencfc.blogspot.com 

Text:
Santfe- Sants, un clàssic amb moltes coses en joc aquest diumenge a les 11:45 hores al camp de futbol de Les Grases

Per sisena temporada consecutiva santfeliuencs i santsencs es tornen a veure les cares i en aquesta ocasió amb moltes coses en joc ja que tots dos equips busquen punts per encarar amb tranquil·litat la segona volta. El Santfeliuenc vol aconseguir la segona victòria a Les Grases. Per això ha de tenir més punteria de cara a porta i seguir sent fort a la parcel·la defensiva on Andrés González ha sabut trobar la clau per afaiçonar un conjunt amb aspiracions. L'equip ha treballat confiat a trencar la malastrugança a casa. Per a diumenge ni Dani Sánchez ni Iván Fuentes es podran vestir ja que han de complir un partit de sanció que arrosseguen de l'enfrontament contra la Gimnàstica Iberiana.

Necessitem una gran resposta de públic
El Santfe comença la segona volta i ho fa a casa. A Les Grases s'hi ventilaran bona part de les opcions de permanència i és fonamental sentir el suport de l'afició. Quan el club va decidir canviar l'estadi d'atletisme pel camp de futbol ho va fer amb la premissa que aquest camp, molt més càlid, seria un esperó per als nostres jugadors. Malauradament la primera part de la lliga no ha estat tan bona com pensàvem però ara s'inicia una nova història i estem convençuts que les estadístiques es vinclaran de manera molt positiva i l'equip sumarà de tres en tres.

UE Sants, un clàssic del futbol barceloní que busca la consolidació a la nova Primera Catalana
El Sants 2011-2012 ha tingut dues cares. En la primera part de la competició l'equip que entrena Julià Garcia va ser la revelació i va conquetejar amb posicions d'ascens. Amb el pas de les jornades els blanc-i-verds han anat empitjorant els seus resultats i aquest diumenge viatgen a Les Grases amb 26 punts, sisè classificat però a només sis punts de la zona de descens.

Un Sants molt santfeliuenc
Aquest Sants ha confiat en molts jugadors amb passat recent santfeliuenc. Alberto Esteban, Álex Burch, Dani Texeira i Cristian Escudero van canviar el passat estiu el blanc-i-blau pel blanc-i-verd i aquest diumenge tornaran per enfrontar-se a un equip que van fer gran. Sense cap mena de dubte tots quatre tenen un lloc molt especial a la memòria de l'afició santfeliuenca perquè amb ells vam viure moments inoblidables que a punt va estar de portar-nos a la cobejada i sempre fonedissa Tercera Divisió. Malauradament no podrem gaudir del futbol d'Alberto Esteban ja que en la passada jornada va veure la cinquena targeta groga i li tocarà descansar.
Dirigirà el partit el col·legiat de la delegació del Maresme Juan Antonio Mesones González.