Font: somgranollers.cat

Sergi Pastells va marcar el gol de l'empat en el minut 92

Dilluns, 3 de setembre de 2018 | 08:00h

Granollers

El Granollers continua sense conèixer la derrota a domicili en aquest campionat lliguer. Si a la primera jornada va vèncer per 0 a 1 a Ascó, diumenge va aconseguir endur-se un punt d'un altre camp difícil, el del Sants.

Malgrat que els barcelonins no havien sumat cap punt en les dues jornades anteriors, el camp de l'Energia sempre és una visita complicada. Tant per l'entitat del rival com per les reduïdes dimensions del terreny de joc. I així es va demostrar ahir en el Sants-Granollers.

Sergio Navarro va avançar els locals ben aviat, en el minut 13, aprofitant un enrenou a l'àrea petita després de la centrada d'un còrner. Amb aquest resultat es va arribar al descans i a la segona part els de José Solivelles van sortir a buscar el gol de l'empat però el rellotge avançava i no arribava. Fins que Sergi Pastells, qui ja va fer el gol de la victòria vallesana en la primera jornada, va aconseguir introduïr la pilota a la porteria local mitjançant una volea en el minut 92.

Després de tres jornades els granollerins sumen 4 punts i se situen en la 13a posició. La setmana que ve rebran al camp del carrer Girona la visita de l'Hospitalet, també amb 4 punts.