El Sants seguirà a 3RFEF i el Martinenc, a 1a Catalana, després que el Cerdanyola es quedi a 2RFEF

Data: 02/09/2022 14:27

Font: Betevé

Autor: Sergi Cebrián de Anguera 

Text:
El Sants seguirà a 3RFEF i el Martinenc, a 1a Catalana, després que el Cerdanyola es quedi a 2RFEF

L'expulsió d'un equip de Primera Federació afecta tres equips catalans per l'efecte dominó

Sergi Cebrián de Anguera | divendres, 2 de setembre del 2022, a les 14.27

Finalment, la carambola s'ha donat. La Federació Espanyola ha informat que el Jutge Únic de Competicions no Professionals ha determinat que el Dux Internacional de Madrid perd la plaça a la Primera Federació. Això vol dir que el Talavera de la Reina ocuparà el seu lloc en aquesta categoria i que el Cerdanyola, per mèrits esportius, pot ocupar la plaça a Segona Federació del Talavera.
El Cerdanyola, al grup cinquè de Segona

El Cerdanyola té ara 24 h per formalitzar la inscripció i complir els requisits per ocupar aquesta plaça del Talavera de la Reina. Es dona el cas, però, que els del Vallès anirien a parar al grup 5 de Segona Federació, en lloc del grup 3, que és el dels catalans i on jugaven el curs passat. Per tant, els de les Fontetes hauran de fer llargs desplaçaments quan juguin a domicili, ja que no hi ha cap equip de Catalunya.
El Sants es manté a Tercera Divisió

El manteniment del Cerdanyola a Segona implica que el Sants, que es va salvar esportivament, no es vegi afectat pels descensos compensats i, per tant, continuï a la categoria on va jugar la temporada passada i en què va aconseguir la permanència per mèrits esportius, la Tercera Federació. Veurem ara com queda l'equip santsenc després d'una pretemporada en què ha hagut de refer la planificació en diverses ocasions, tot explicat en aquesta dura carta contra la Federació.
El Martinenc, a Primera Catalana

De nou, el dominó arriba fins a la categoria següent. El no descens del Sants farà que el Martinenc es mantingui a la Primera Catalana i no es vegi afectat pels descensos compensats.

Aquesta és la resolució del jutge únic: