Autor: David Bertran

Segon empat consecutiu dels de Tito Lossio

David Bertran | diumenge, 27 de gener del 2019, a les 10.13

Tito Lossio compleix 200 partits a la banqueta santsenca

El partit ha estat molt disputat a l'estadi del Granollers, que acaba en empat a 1 tot i la superioritat que han mostrat els vallesans al llarg de la primera part. Més enllà del futbol ha destacat l'expulsió del primer i segon entrenador dels locals.

Tito Lossio creu que l'empat és un bon resultat

El Sants treu petroli de la primera part

En la primera part, al Municipal de Girona, el Granollers ha estat superior al Sants però no ha sabut reflectir-ho en el marcador. Era el minut 9 i Joel Cañaberas avançava de cap als locals i situava l'1 a 0 en el lluminós. Els vallesans han aprofitat per crear diverses ocasions de perill que Yamandu ha aconseguit treure amb intervencions de molt mèrit. Tant és així que Joel Sánchez no ha aconseguit batre'l en un 1 contra 1 que hauria posat més distància entre ambdós equips. El Sants, veient que el Granollers no transformava les nombroses ocasions en gol, ha començat a creure-s'ho i ha començat a generar perill tot i que de manera molt tímida. En una d'aquestes, Luis Gaudioso s'ha encarregat de xutar i transformar el penal de Marc García sobre Mario Cantí, quan ja s'arribava al final de la primera meitat.

Poc futbol, molta polèmica

La segona part ha començat amb l'expulsió al túnel de vestuaris del segon entrenador dels vallesans. Els santsencs han sortit amb el 4-3-3 d'inici però realitzant una pressió més alta. Tot i així, els blanc-i-blaus han disposat de diverses ocasions per tornar-se a avançar en el marcador. En el minut 8 han expulsat José Manuel Solivelles per protestar de manera molt vehement un córner que l'àrbitre no havia assenyalat. El Granollers ha continuat collant però amb menys intensitat que a la primera part. El partit s'ha igualat quant a ocasions, ja que el Sants, a poc a poc, s'ha anat trobant més còmode i n'ha disposat de diverses, que han passat fregant el pal. D'altra banda, el Granollers s'ha trobat sempre amb Yamandu, que ha donat una autèntica exhibició d'aturades.

Amb aquest empat els homes de Tito Lossio, que complia 200 partits a la banqueta santsenca, encadenen quatre partits consecutius sense guanyar i és l'equip que marca el descens amb 20 punts.