U.E. Sants - F.C. Santfeliuenc

Data: 12/09/2011 22:11

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
U.E. Sants - F.C. Santfeliuenc
Jordi Gil F.C. Santfeliuenc , liga 11/12
El partit
U.E. Sants 1
F.C. Santfeliuenc 0
Camp de L'Energia (11/09/2011 19:00)
Primera Catalana (Jornada 1)
Avorrit partit que va donar com a resultat la primera victoria de la temporada. La primera part va pasar amb mes pena que gloria. Tots dos equips van començar amb intensitat el partit, pero cap equip va trobar com posar en perill la porteria contraria i cap al final d'aquest primer temps el Santfeliuenc donava la sensació de estar conforme amb l'empat.
La segona part va començar amb un Sants amb mes xut a porta, pero qui va tindre l'ocasió mes clara del partit va ser el Santfeliuenc que en una contra es van quedar quatre davanters contra un defensa i Carulla, pero la van acabar enviant els nuvols. Un parell de jugades mes tard Cano va posar el zero a un en el marcador en una bona jugada. D'aqui al final el Santfeliuenc va intentar empatar pero sense arribada i el Sants aprofitaba que l'equip contrari s'habia obert per fer mes xuts a porta que no van acabar en res.
Com a curiositat l'estrena de la nova samarreta del Sants. Franjes mes grosses, trencades a l'alçada del numero de l'esquena, que es negre com el texte u.e. sants que duen a sobre. Amb publicitat al davant i a la maniga dreta. I a la maniga esquerra el logo del 90 anys que cumpleix l'entitat.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Fran, Alberto, Rangel, Pascual, Peque (Gala 88'), Edu Soler, Cano, (Castillo 92') Allaume (Dídac 80), Heras (Juste 68').

Santfeliuenc F.C.: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Chiri (Joserra 75'), Toni Quiles, Pere, De Sande (Edgar 78') Maldonado, Iván Peralta, Triguero (Gabri 78'), Iván Fuentes (Rubén Quiles 75').
Col.legiats
Daniel López Jiménez. Carlos Ortega Papaseit, Julián Villaseñor Julián.

T.G.: Fabregat, Alberto, Rangel, Pascual .
T.V.:.Hinojo, Toni Quiles, Triguero, Iván Fuentes..
Incidències
Min. 60: 1-0 Gol de Cano.
Min. 68: Entra Juste per Heras.
Min. 75: Entra Joserra per Chirri i Rubén Quiles per Iván Fuentes.
Min. 78: Entra Edgar per De sande i Grabri per Triguero.
Min. 80: Entra Didac per Allaume.
Min. 88: Entra Gala per Peque.
Min. 92: Entra Castillo per Cano.