La U.E. Sants s'emporta el derbi del districte contra la U.E. Poble Sec per 2-0

Data: 01/11/2010 00:05

Font: el3.cat

Autor: Marc García

Victòria merescuda l'aconseguida al municipal de la Bàscula, sent gran dominador del partit, del control de l'esfèrica i de les millors ocasions del partit

Era un caixa o faixa, aquest partit per la Unió Esportiva de Sants, on finalment no va fallar. Victòria merescuda l'aconseguida al municipal de la Bàscula, sent gran dominador del partit, del control de l'esfèrica i de les millors ocasions del partit. Hamza serà qui disposi després d'un centre-xut d'Ivi al travesser (substituït per lesió al quart d'hora de partit per Marcos González) de la millor ocasió del partit, abans de que ell mateix aconseguís de cap rematar una centrada de córner de Dani Acosta tret des del cantó dret de l'atac blanc-i-verd.
S'arribaria així al descans, i tot just en la primera clara arribada del conjunt local a l'àrea visitant, Cano afusella a boca de canó una bona ràpida jugada d'atac aconseguint el que seria el definitiu 2-0 al minut 50 de partit.
A partir d'aquí, la U.E. Poble Sec intentarà amb més cor que cap un gol que retallés diferències en el marcador, però es veia superat impotentment per un Sants aquest cop molt tranquil i confiat de les seves possibilitat en aquest partit.
Després de retrobar-se amb la victòria, la U.E. Sants anirà la propera jornada a visitar el camp del intractable líder de la categoria: la UEC Vic.