El Sants s'estrena a la Lliga amb una golejada contra el Peralada

Data: 01/09/2019 17:16

Font: Betevé

Els homes de Tito Lossio superen per 4 a 2 als gironins i són líders de la Tercera Divisió

David Bertran | diumenge, 1 de setembre del 2019, a les 17.16

El Sants ha començat la Tecera Divisió amb una golejada al camp de l'Energia contra el Peralada. Els homes entrenats per Tito Lossio s'han imposat als gironins amb gols de Juli, Josele, Guillermo i Navarro. Un inici inmillorable per al conjunt barceloní davant, a priori, un dels millors equips de la categoria.

Primera part amb control santsenc

Els locals han començat molt bé i el Sants s'ha avançat en el minut 9 gràcies a un gran xut de Juli Berenguer. Els homes entrenats per Tito Lossio han buscat la porteria rival en una primera part sense ocasions clares per cap dels dos equips.

La segona part, un festival del gols

La segona part ha començat de la millor manera per a l'equip local. En uns segons, Josele ha marcat el segon gol per un Sants que ha sortit a mossegar i sentenciar el partit després del descans. Minuts després, l'expulsió d'Albert Canal ha deixat en 10 homes al Peralada. Els gironins però no ha renunciat a atacar i han gaudit d'ocasions però s'han topat amb el porter Oriol, que ha estat molt encertat. La sentència ha arribat en el minut 78 amb un cop de cap de Guillermo que ha deixat el 3 a 0 en el marcador. A les acaballes el festival golejador ha continuat. Marc Medina ha retallat distàncies en en 85, Sergio Navarro ha fet el 4 a 1 en el 89 i en el temps afegit Guillem ha marcat el 4 a 2 definitiu. Els primers 3 punts de la temporada es queden al camp de l'Energia.

El partit sencer

Comença la temporada

Després de guanyar el trofeu de la Festa Major, el Sants comença a caminar una nova temporada davant un dels rivals més complicats de la categoria. Els barcelonins tenen com a objectiu mantenir-se un any més a la Tercera Divisió.