Empat valuós del Sants contra el Manresa (1-1)

Data: 18/01/2015 17:35

Font: Betevé

Autor: Albert Setó

Albert Setó | diumenge, 18 de gener del 2015, a les 17.35

El Sants ha empatat a casa contra el Manresa (1-1), que és tercer a la Lliga. En l'últim minut de la primera part, Carlos Lumbreras ha fet l'únic gol del conjunt manresà. A la segona meitat, els de Tito Lossio han igualat amb un gol de Sergio Navarro.
El Sants ha rebut el Manresa al Camp de l'Energia. La primera part del partit ha estat poc lluïda per part dels dos equips i s'hi han vist poques oportunitats de gol. Al 45 de la primera meitat, Carlos Lumbreras ha fet el 0 a 1. A la represa, els de Tito Lossio han sortit amb més determinació i han generat diverses ocasions. Sergio Navarro, el màxim golejador del Sants, ha signat l'empat al minut 62. Amb aquest punt, el conjunt santsenc s'allunya cada vegada més de les posicions de descens.