Data: 02/12/2015

2 Desembre, 2015 Cròniques, Primer Equip

Sants: Carlos (8), Fabregat (7), Cuadrillero (6) (Arbulu 69'), Alberto (7), Picolo (6), Aleix (7), Fran (6), Guille (7) (Gala 80'), Navarro (7), Pau Navas (6) (Felip 56') (8) i Crivillés (7).

Manresa: Yama (9), Rivera (6) (Noah 56') (7), Balboa (6), Solernou (6), Moha (7), Pereira (6) (Enric Soriano 56') (6), Clop (5) (Rebollo 56') (6), Ricki (5), Kevin (5) (Poveda 71'), Sergi Soler (6) i Gerard Bordas (6).

Àrbitre: Martí Pérez. TA: Guille, Alberto, Picolo, Tito Lossio (entrenador) i Carlos/Solernos, Rebollo, Sergi Soler, Balboa y Roman (porter suplent).

Gols: 1-0, Felip (67').

Espectadors: 150 persones

Victòria patida

El Sants va aconseguir trencar la ratxa negativa de set partits sense conèixer la victòria amb un triomf per la mínima. El partit va estar disputat, però els locals van ser més efectius i es van quedar amb els tres punts.

En els primers minuts de joc Navarro va desaprofitar un parell d'ocasions molt clares per avançar els blanc-i-verds, amb rematades que van sortir fregant el pal. Per la seva banda el Manresa va tenir la seva millor ocasió en el minut 37, quan Sergi Soler també va enviar una pilota fora per molt poc. Al 41 el col·legiat va assenyalar un penal a favor dels locals, per unes mans de Solernou, però Yama va rebutjar el llançament de Fran i també la rematada posterior, així que es va arribar al descans amb l'empat a zero inicial.

La segona meitat va començar amb poca intensitat i sense ocasions clares per inaugurar el marcador. Però en el minut 67, quan el partit estava més adormit, Crivillés va aparèixer per banda esquerra, va centrar a Felip i aquest no va perdonar, aconseguint el preuat 1-0. Amb el gol el partit va tornar a agafar ritme i els dos equips anaven a pel gol, però a poc a poc els locals van anar reculant, donant espai al Manresa, que no va saber crear ocasions i va tornar a casa de buit.

D'aquesta manera el Sants és 13è, amb 16 punts, 15 gols a favor i 15 en contra.