U.E. Sants - F.C. Santfeliuenc

Data: 21/02/2011 22:56

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
U.E. Sants - F.C. Santfeliuenc
Jordi Gil F.C. Santfeliuenc , liga 10/11
El partit
U.E. Sants 1
F.C. Santfeliuenc 1
Complex esportiu La bàscula (20/02/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 24
El Sants va continuar amb el bon joc de les últimes dos jornades al menys durant la primera part. Va ser un partit amb una part per cada equip.
El Sants va sortir dominant el partit, i xutant amb força insistencia, fins que en el minut vint, a la sortida d'un corner, Escabrós va rematar al fons de la xarxa. La dinámica no va canviar la resta de la primera part. El Santfeliuenc sortia a la contra, pero sense massa perill per la porteria blanc-i-verda. El Sants va disfrutar d'un bon grapat d'oportunitats de pilotes al pal, fregant al pal, o ben aturades pel porter visitant.
La segona part va continuar igual uns cinc minuts, pero llavors va ser el Santfeliuenc qui es va fer amb el control del partit. El Sants no sortia del seu camp, i Carulla va tindre que treure tot el seu repertori. Així fins el minut setenta-vuit on després d'un mal xut, Dani controla dins de l'area, en mig d'un munt de defensas i acaba marcant l'empat. A partir d'aqui el Sants es va treure una mica la presió de sobre i va començar a arribar de nou a la porteria contraria, pero el Santfeliuenc aprofitava les contres. Així fins al final del partit on el resultat ja no va canviar.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Escabrós, Rangel , Vergés, Manu, Xavi Pascual, Hamza (Peque 76'), Fran, Cano, Ivi (Gala 83'), Edu (Santamaria 44').

F.C. Santfeliuenc: Carlos, Cristian, Fran (Alberto 46'), Iñaki, Arcos, Diego, Maldonado (Álex Burch 46'), Riquelme, Quiles, Iván Fuentes (Javi Pozo 80'), Dani Sánchez.
Col.legiats
Xavier Rubio Punsatí. Isaac Rodriguez Ventura, Sergi Font Portell.

T.G.: Vergés. Arcos.
T.V.:..
Incidencies
Min. 20: 1-0 Gol de Escabrós.
Min. 44: Entra Santamaria per Edu.
Min. 45: Entra Alberto per Francisco i Burch per Maldonado.
Min. 76: Entra Peque per Hamza.
Min. 78: 1-1 Gol de Dani.
Min. 78: Entra Pozo per Fuentes.
Min. 83: Entra Gala per Ivi.