Data: 05/10/2016

Font: (enllaç trencat)

Autor: Tania Soler

Els blanc-i-verds van aconseguir la victòria davant de nou i patint

El Llagostera B va començar dominant el partit, pressionant la porteria de Yamandú, però als 19 minuts veia com es quedava amb 10 jugadors per l'expulsió de Mainau. Amb un home menys el ritme dels visitants va baixar i poc a poc el Sants va anar entrant en el partit i igualant el joc.

Aleix va desaprofitar una de les primeres ocasions locals amb un fluix xut que Busquets va atrapar sense dificultats; per la seva banda, el Llagostera B, ho intentava amb una rematada de Gelmà que sortia per sobre de la porteria. Les contínues anades i vingudes es van veure culminades amb el gol de Peke, que amb una rematada des de l'àrea petita, anotava el 1-0 amb el qual s'arribaria al descans.

El segon temps s'iniciava igualat i tranquil, però en el 72 el col·legiat mostrava una altra vermella als blaugrana, després d'una falta de Tarrenchs sobre Geri a la frontal de l'àrea. Amb tan sols 9 jugadors semblava que els visitants s'encongirien però, lluny d'això, van lluitar fins a l'últim minut, posant als de Tito Lossio contra les cordes, els quals només atacaven al contraatac i sense sort de cara a porteria.

Cap dels equips va estar encertat i no es va aconseguir moure el marcador, donant per vàlid el 1-0 i quedant-se a casa els tres punts.

D'aquesta manera el Sants és 2n, amb 11 punts, 6 gols a favor i 2 en contra.