SANFELIUENC 3 - U.E. de SANTS 2

Data: 04/10/2010 23:59

Autor: uesants.cat

La U.E. Sants deixa escapar 3 punts de Sant Feliu de Llobregat

Aquesta va ser la sensació que se li va quedar a més d'un a l'haver presenciat el partit al camp del Sanfeliuenc. Després d'una més que meritòria primera part en quant el joc, la U.E. Sants va aconseguir posar-se 0-2 en el marcador a falta de 8 minuts del final de la primera part (amb un gol matiner al minut 2 del dorsal nº11 - Carlos Cano; i un altre al minut 37 del dorsal nº8 - Dani Acosta). Però tot just en la jugada següent, una centrada per banda esquerre de l'atac local, no va poder-la refusar el porter Carulla i va rebotar en el dorsal nº9 - `Peque' amb tant d'infortuni, que va acabar entrant a dins de la porteria. Quan semblava no passaria res més fins el descans, als 5 minuts d'aquesta jugada i a falta de 2 minuts per arribar al descans, Sascha (un ex-jugador Juvenil de la U.E. Sants) ho va aprofitar per enviar a la xarxa amb el cap, una gran centrada del dorsal nº3: Alberto.

La segona meitat començava doncs amb certa incredulitat, sobretot pel fet d'haver engegat a orris tot l'esforç i bon joc mostrat en la primera part en només 5 minuts. Cosa que farà que el partit a la represa fos quelcom més lent i gris, amb bastants imprecisions a dins la gespa.

Potser arran de l'entrada des de la banqueta al terreny de joc per part del dorsal nº18 Marcos González (un dels més destacats en la jornada anterior) en el minut 65 de partit, va fer que el Sants es dinamitzés en el seu joc fins i tot generant bones ocasions de gol. Malauradament, tant una jugada en la que `Peque' es quedava sol, com una pilota que acabaria al fons de la xarxa van ser anul·lades pel jutge de línia

Quan semblava que el partit acabaria en empat, els locals van intentar posar setge la porteria visitant, i a falta de 2 minuts per l'acabament del match, Sascha de nou, es fa amb una pilota sense control a dins de l'àrea lliure de marca, per afusellar al porter Carulla establint el 3-2 definitiu.