Sants, Martinenc i Cerdanyola demanen el suport de l'FCF

Data: 03/08/2022 10:53

Font: Betevé

Autor: Pablo Agudo 

Text:
Sants, Martinenc i Cerdanyola demanen el suport de l'FCF

Els tres clubs han fet un comunicat en què demanen el suport de l'FCF davant la situació d'incertesa esportiva que viuen

Pablo Agudo | dimecres, 3 d'agost del 2022, a les 10.53

El Sants, el Martinenc i el Cerdanyola s'han unit en un comunicat per demanar el suport de la Federació Catalana de Futbol davant la situació d'incertesa esportiva en què es troben els tres clubs. Ni el Sants, ni el Martinenc ni el Cerdanyola saben, a hores d'ara, en quina categoria jugaran la temporada 2022-23.
Demanen que l'FCF defensi els seus interessos

Els tres clubs expressen la seva incertesa de saber a quina categoria jugaran, tot i haver seguit les indicacions donades per l'FCF. El Sants, el Martinenc i el Cerdanyola estan pendents dels canvis que ha fet la RFEF, la Federació Espanyola de Futbol, sobre la normativa de vacants. Els tres clubs aposten pel fair play i demanen a l'FCF que pressioni la RFEF perquè les vacants surtin al preu del seu deute i no en subhasta al millor postor.

Un efecte dòmino amb els descensos no compensats

Tot això és causat per un possible efecte dòmino entre els tres clubs. El Cerdanyola va baixar a Tercera RFEF i va arrossegar el Sants a Primera Catalana, alhora que els santsencs van fer el mateix amb el Martinenc cap a la Segona Catalana. El Cerdanyola va ser el millor equip de tots els grups de Segona Federació que van baixar, per tant, si hi ha alguna plaça en aquesta categoria per culpa d'algun equip amb deutes i que no pot inscriure-s'hi, seguint criteris esportius aquesta plaça seria per al Cerdanyola, que tornaria a arrossegar, però en sentit invers, el Sants i el Martinenc. Així doncs, els de Borja López seguirien a Tercera Federació i el Martinenc, a Primera Catalana.

El comunicat sencer