L'homenatge a en Badal

Data: 28/07/1926

Font: Xut!

Autor: Dova (Fill) 

Text:
L'homenatge a en Badal

El públic va comparèixer al camp del carrer de Galileu per homenatjar a en Badal, veure la reaparició d'en Feliu i gaudir amb el joc dels asos de la selecció. No diem també per felicitar a en Rini per la seva actuació a Praga, per no pecar d'exagerats.
La selecció va donar un resultat inesperat. El veterano, vetusto, retirado Montesinos va actuar com en els seus bons temps i amb un do de gents que l'afavoria molt.
En Sancho es va desfer com un bolado, i abans d'acabar el partit, després de jugar uns minuts d'extrem, va retirar-se a posar-se gel a la panxa, car del contrari s'hauria descompost al mig del camp. En Serra (bis) va complir cobrint el seu lloc com un home. En Martí va estar excels. En Palau va fer de tot : parades magistrals, sortides còmiques i plongeons a mig camp, però com que la sort va estar per ell, es va sortir en bé de tot. En Cabedo, com a degà, no va desentonar. En Piera i en Sastre varen brillar fins enlluernar, essent els herois del partit. I els altres, Alcàntara inclusiu, van complir.
En Gularons va tenir la delicadesa de tirar un penal a fora, gesta que ompli de joia al públic de Sans, molts dels quals prometeren assistir d'ara endavant als partits amb smoking.
El primer gol el va marcar en Piera, i el segon i tercer en Sastre.
El «Sans» va tenir una pilota davant de la porta de la selecció cinc minuts si entra o no entra; però la pilota, en veure que no hi havia en Palau i abans d'entrar no podía hablar con el portero, no Es va decidir i el gol de l'honor no s'aconseguiu
El partit es desenrotllà en un ambient amistós i les jugades foren aplaudides sense passió.
No cal dir que amb aquest motiu el refli va tenir una de les satisfaccions més grans de la seva vida.

DOVA (FILL)