Sans, 3-Sant Andreu, 1

Data: 27/09/1926

Font: L'esport català

Autor:

Text:
Sans, 3-Sant Andreu, 1

Tot i la diferència en el resultat a favor del Sans, no vol pas dir que hagi estat superior al seu contrincant. Es el cert que tant dominà l'un com l'altre, i si els propietaris del camp s'apuntaren més gols fou perquè també tingueren més sort en les ocasions que se'ls presentaren.
La primera part fou molt igualada i acabà amb l'empat a un, entrats per Feliu el del Sans i Lorente el del Sant Andreu .
La segona fou també igualada, malgrat que només marquessin els del Sans. El domini anà molt repartit, i tan aviat hom veia atacada la porta de l'Asenci com la de Naspleda. Els gols foren obtinguts per Rini, pocs moments després de començar, i Martínez, cap a les acaballes del partit.
El gol de Martínez, l'últim de la tarda, fou, si cap, el més bell, ja que el portaren Feliu, Fandos i l'autor. El primer arrencà sol i xutà fortament per davant la porta, agafant-la Fandos, que llençà un precís centre coronat, com ja hem dit, per Martínez. Tingué cura de l'arbitratge en Llobera,
Els equips es presentaren formats com segueix:
U. E. de Sans. - Asenci, Cendra, Moliner II, Soligó, Gularons, Calvet, Rini, Besolí, Feliu, Martínez i Fandos.
U. E. de Sant Andreu. - Naspleda, Cruselles, López, Bau (a la segona part Jordi), Baragaño, Pasqual, Pastor, Sala, Lorente, Prat i Santolària.