Després d'un partit poc interessant el «Sans» i el «Martinenc» empaten a dos gols

Data: 04/05/1926

Font: L'esport català

Autor:

Text:
Després d'un partit poc interessant el «Sans» i el «Martinenc» empaten a dos gols

En aquest partit poguérem constatar una vegada més com l'actuació d'un equip es veu, esfumada quan li manca l'ajut del migcentre.
El Sans ja fa temps que pateix d'aquest defecte i sort té de l'entusiasme del tercet central davanter, que supleix amb el seu esforç les imperfeccions del joc de Gularons. Als primers vint minuts de la segona part, o siguin els únics moments en que aquell actuà més o menys encertadament, el domini del Sans fou absolut i de seguida que l'acció del mig centre flaquejà, el Martinenc es pogué lliurar a l'atac esquivant amb facilitat les embranzides dels seus contraris.
El partit fou dolent a tot ésser-ho per la qualitat del joc desenrotllat; no obstant hi hagué moments que la lluita fou portada a bon tren i llavors es pogué apreciar alguna jugada interessant.
La primera part fou del domini alternat i el Martinenc va marcar el primer gol per mitjà de Creixell, que rematà a poca distancia un batibull,
El segon temps començà amb unes belles escomeses de la davantera del Sans, que per la poca eficàcia en rematar, acompanyats d'una mica de desgràcia no portaren els seus fruits. Després de molt bregar aconsegueix d'un xut colossal i ben col·locat de Monleón, matar un centre de Rini, i l'altre Monleón, guiren marcar dos gols, un Peidró en refruit d'una passada de Tonijoan.
El domini del Sans decaigué, i el Martinenc ho aprofità per a empatar per mitjà de Lakatos.
Martinenc. - Segura, Batet, Vinyes, Comorera, Corominas, Pina, Fuentes, Lakatos, Ribas, Pastor i Creixells.
Sans. - Alsina, Roura, Balasch, Soligó, Gularons, Calvet, Rini, Tonijuan, Monleón, Peidró, Borrajas.
Els millors del Martinenc, Balet i els mitjos ales; i del Sans, Roure, Soligó i Tonijuan.