U. E. DE SANS - MARTIN

Data: 03/05/1926

Font: La veu de Catalunya

Autor:

Text:
U. E. DE SANS - MARTIN
(Camp Unió Esportiva de Sans)

Tant l'un equip com l'altre jugaren plegats de reserves. Però la victòria, si bé no somrigué a un dels dos equips, puix restaren restaren empatats a dos gols, hauria d'haver estat (cosa molt natural, si es té en compte les seves bones formes usuals) pel Sans, car la davantera sansenca fou sempre més perillosa que la del Martinenc, i encara que no sinó dos gols, a la segona part Peidró, el millor jugador en aquest partit de la davantera dels blanc-i-verds, llançà molts xuts al pal, per mil·límetres no entraren a la xarxa, que produïen cada vegada esglai i la desil·lusió als partidaris respectius. Gularons també jugà millor partit que ha fet de molt temps ençà.
Els jugadors del Martinec demostraren un gran entusiasme que moltes vegades servia per suplir llur manca de tècnica: però en general, .... insegurs pel gran nombre elements nous que alineaven.
Duran tota la primera part, el domini alternat, però un xic major del Sans; però abans d'acabar-la Terrells féu el primer gol de la tarda en una d'aquelles seves internades que magistralment coronà amb un xut d'angle.
Els primers minuts del començar de la segona part, el Sans dominà completament el Martinenc: Peidró i Monleón foren els encarregats de produir l'empat i després el desempat, favorable al Sans. Però, abans d'acabar-se el partit, el Martinenc, passà de dominat a dominar, va ésser Lakatos que tornà a produir l'empat. Així, doncs, el partit s'acaba amb un empat a dos
Sota les ordres de l'àrbitre senyor Sampere els equips s'alinearen d'aquesta manera:
U de Sans. - Alsina, Roura, Balash, Soligó, Gularons, Calvet, Rini, Tonijoan, Monleón, Peidro i Marragas
Martinenc. - Segura, Batet, Vinyes, Camorera, Corominas, Pina, Fuentes, Lakatos, Ribas, Pastor i
Creixells.