Arriba el Torneig d'Històrics 2022

Data: 04/07/2022

Font: Torneig d'Històrics del futbol català

Autor:

Text:
Arriba el Torneig d'Històrics 2022

4 juliol, 2022 Edició 2022

Som a l'estiu i arriba un clàssic del futbol de casa nostra, que des del 1984, i amb tres excepcions puntuals, ha tingut cita fixa: el Torneig d'Històrics.

Les edicions de 2022, masculina i femenina, ja són en una preparació molt avançada. De fet, ja tenen dates confirmades: l'edició masculina es disputarà de l'1 al 7 d'agost i la femenina, de l'1 al 4 de setembre, i totes dues es faran al Municipal del Guinardó, on ja fa 10 anys que la competició va retornar després d0haver variat seus durant diversos estius.

Per a l'edició masculina, la 36a, i la primera que es disputarà, òbviament, ja s'han anunciat els equips participants. Seran el Manresa, el Terrassa, el Cerdanyola, el Badalona, el Sant Andreu, la Fundació Grama, el Vilafranca, el Sants, la Montañesa, l'Horta, el Júpiter i l'amfitrió i organitzador, el Martinenc.

Per a l'edició femenina, que serà la 7a, hi ha canvis: s'amplien els participants, seran ara sis equips, amb dos triangulars els dies 1 i 2 i la final entre els vencedors dels triangulars, el diumenge 4. Tots ells són equips que han competit a la Preferent Femenina aquesta darrera temporada. Són l'Igualada, el Sant Cugat, el Pallejà, el Cerdanyola, el Júpiter i l'amfitrió Martinenc.

L'acte de presentació i sorteig de les dues edicions d'aquest any del Torneig d'Històrics serà el dimarts 5 de juliol a les 19h al Museu Olímpic i de l'Esport, a Barcelona.

Un any més d'Històrics!
#SomHistòrics