Data: 14/11/2021

Font: LHdigital

esports 14. 11. 2021

El conjunt de Cristian García empata a 0 davant el Sants

Oportunitat perduda per a l'Hospi, que podria haver-se apropat encara més a les posicions capdavanteres. El conjunt de Cristian García ha empatat a 0 al camp de la UE Sants.

Una llàstima perquè, segurament, si algun equip mereixia avui marcar amb els tres punts, aquest és el CE L'Hospitalet. El conjunt de Cristian García ha tingut més d'una ocasió per avançar-se, sobretot a la primera part, però no ha estat encertat de cara al gol.

El Sants, per la seva banda, també ha tingut alguna opció però, en general, no ha inquietat en excés la porteria de Nil. Al final, després dels 90 minuts, el marcador no s'ha mogut i el 0-0 inicial ha estat també el resultat final.

La jornada hauria estat molt positiva si l'Hospi hagués tret els tres punts. Els empats de l'Olot i el Peralada, juntament amb el descans del Sant Andreu, era la millor notícia per al conjunt de Cristian García, que podia aprofitar per retallar distàncies.

Amb 14 punts, l'Hospi continua a mitja taula, encara lluny dels seus objectius. La setmana vinent, els riberencs reben el Vilassar, en una bona oportunitat per sumar els tres punts i seguir remuntant llocs a la taula.