El Figueres busca la primera alegria a casa en un duel clau contra el Sants

Data: 07/01/2022 22:36

Font: U.E. Figueres

Autor: Unió Esportiva Figueres 

Text:
El Figueres busca la primera alegria a casa en un duel clau contra el Sants

07 gen. El Figueres busca la primera alegria a casa en un duel clau contra el Sants

Posted at 10:36h in Uncategorized by Unió Esportiva Figueres

El primer equip masculí de la Unió Esportiva Figueres rep la visita de la UE Sants aquest diumenge 9 de gener (18.05 h) a l'Estadi de Vilatenim. Els figuerencs, 13ns de Tercera RFEF, s'enfronten a un rival clau per evitar caure en els llocs de descens, ja que els barcelonins són 14ns, primer equip que baixarien i tenen només un punt menys que la Unió (17 a 16).

Per aquest partit, els entrenadors Moisés Hurtado i Albert Moñino tindran les baixes d'Urri, Pol Blay, Joan Maynau, Pol Bastidas, Pol Tarrenchs, Ivan Pérez i Marc Bech, mentre que Pere Espuña i Mario Mendoza podrien reaparèixer a la convocatòria. Qui segur que tornen després de perdre's el darrer partit del 2021 contra la UE Sant Andreu són Dani Gómez, després de complir un partit per sanció, i Jorge Torres i Timo. El Figueres encara no coneix la victòria a Vilatenim aquesta temporada (4 empats i 4 derrotes) i vol començar amb bon peu el 2022.

Trencar els precedents

El Figueres també busca la seva primera victòria davant el Sants a Vilatenim. La temporada passada el resultat va ser d'1-2 (gol de Marc Medina); a la 2019/20 no es va jugar per la Covid i a la 2018/19 el partit va acabar amb 1-1 amb gol de Sergio Álvarez. El Sants ve de guanyar al complicat camp del Vilafranca (1-2), on també ho va fer el Figueres, i precisament contra els penedesencs van trencar una ratxa de sis partits sense guanyar.

El partit serà dirigit per l'osonenc Jordi Serradelarca Serra i serà retransmès en directe per la La Xarxa de televisions locals i Xala.cat. El preu de les entrades és el següent: 10 ? pel públic en general i de 5 ? pels socis de la UE Sants (conveni entre ambdós clubs). Recordeu que cada soci de la UE Figueres pot portar un acompanyant de franc.