La UE Sants inicia la temporada contra el Figueres

Data: 03/09/2021 19:38

Font: Betevé

Autor: Pablo Agudo 

Text:
La UE Sants inicia la temporada contra el Figueres

L'equip de Tito Lossio rebrà el Figueres en l'estrena de la que serà la seva quarta temporada consecutiva a Tercera Divisió

Pablo Agudo | divendres, 3 de setembre del 2021, a les 19.38

La UE Sants i Tito Lossio són una parella ben avinguda. L'entrenador dirigirà l'equip santsenc per vuitena temporada consecutiva i ho tornarà a fer a Tercera RFEF (abans Tercera Divisió) per quart any ininterromput. El primer rival del curs del Sants serà el Figueres, a qui rebran a l'Energia el diumenge 5 de setembre a les 19 h.

Un Sants amb bones sensacions

Tito Lossio ja va reconèixer que el Sants és, per bé o per malament, un equip trampolí per a molts jugadors. Incapaços de competir en pressupost amb la gran majoria d'equips de la categoria, els barcelonins, i més concretament Lossio, se les han d'empescar per buscar talent jove de gent que surt de juvenil o mirar categories inferiors per completar la plantilla. Quan l'encerten (bastant sovint veient els números del Sants), els jugadors exploten i marxen a equips de categories superiors o de la mateixa categoria però amb aspiracions. Aquest ha estat el cas de jugadors com Miguel Martínez (Badalona de 2a RFEF), Calatrava (Costa Brava ? Llagostera de 1a RFEF) o Abdu (Hospitalet). Tot i això, Lossio ha tornat a fer una plantilla de la qual n'està orgullós i amb la que creu que se salvaran sense patir tant com anys anteriors.

El Figueres ha canviat mitja plantilla

El Figueres serà el primer rival del Sants a la temporada 2021-22. Els empordanesos visitaran l'Energia amb la intenció de sorprendre uns santsencs que han deixat bones sensacions durant la pretemporada. Els visitants estan dirigits per Moisés Hurtado, qui es va fer càrrec de l'equip a mitjans de la temporada passada amb l'objectiu de salvar la categoria i que ho va aconseguir. Enguany s'ha reforçat molt, per la qual cosa és un equip pràcticament nou i que té la intenció d'estar a dalt. Sota la batuta de Moisés Hurtado, el Figueres intenta fer bon futbol, exactament igual que l'equip de Tito Lossio.