El Sants rep el Girona B, el líder, a l'Energia

Data: 16/09/2021 10:09

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
El Sants rep el Girona B, el líder, a l'Energia

El partit es podrà seguir en directe, a partir de les 19 h, en aquesta pàgina web

Carles Molet | dijous, 16 de setembre del 2021, a les 10.09

El Sants rebrà aquest diumenge, a les 19 h, a l'Energia el Girona B. És el rival a hores d'ara més perillós al qual es poden enfrontar els santsencs, ja que els gironins, després de dues jornades, són els líders del grup cinquè de la Tercera RFEF. El partit es podrà seguir en directe en aquesta pàgina web.

El Sants vol la segona victòria a casa

Els de Tito Lossio tornen a jugar davant la seva afició i buscaran, com en la primera jornada del campionat, una vict`òria que doni una alegria als seguidors. Un dels objectius del curs és no patir tant com els anys anteriors i això implica sumar punts com més aviat millor. Intentar fer de l'Energia un fortí és un dels reptes dels verd-i-blancs. La victòria contra el Figueres en el debut a la Lliga va donar confiança, però la derrota al camp del Manresa va fer veure a tothom que la categoria està molt igualada i que cada punt costarà moltíssim. Consolidar la solidesa defensiva que es va veure en la primera jornada és un dels elements que més ha de treballar l'equip barceloní.

El Girona B hi arriba com a líder

El Girona B arriba a l'Energia com el líder de Tercera, després de dues jornades. Els d'Àxel Vizuete són l'únic equip de la categoria que, de moment, han guanyat els dos partits que han disputat. Es van imposar al camp de l'Hospitalet i en la segona jornada van guanyar el Sant Andreu. Són un dels equips potents de Tercera, per tant, tot una prova de foc per al Sants.