El Sants vol retrobar-se amb la victòria contra la Grama

Data: 08/10/2021 11:29

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
El Sants vol retrobar-se amb la victòria contra la Grama

L'equip de Tito Lossio no suma cap punt en les últimes 4 jornades

Carles Molet | divendres, 8 d'octubre del 2021, a les 11.29

El Sants necessita sumar punts. L'equip de Tito Lossio no n'ha aconseguit cap en les últimes quatre jornades. A més, en els tres últims partits no ha marcat cap gol. Els santsencs van començar la Lliga amb una victòria contra el Figueres per 1 gol a 0 i a partir d'aquí tot han estat derrotes. Els verd-i-blancs intentaran trencar aquesta dinàmica aquest diumenge, a les 11.45 h, al camp de la Fundació Esportiva Grama.

L'equip barceloní buscarà aconseguir algun punt al camp de la Gramenet, tot i que no serà fàcil, ja que l'equip de Santa Coloma s'està fent fort a casa. Ha guanyat els dos partits de Lliga que ha jugat a Can Peixauet, 3 a 1 davant el Granollers i 2 a 1 contra l'Hospitalet. A fora de casa, ha perdut els tres partits que ha jugat, contra la Guineueta en la primera jornada de Lliga, al camp del Peralada i en l?última jornada, contra el Sant Andreu.

En l'última visita a Can Peixauet, els santsencs van perdre 2 a 0. El Sants és penúltim amb tres punts. Per la seva banda, la Gramenet és vuitena amb sis punts, dues victòries i tres derrotes.

"Som especialistes en arribar als partits amb moltes derrotes a l'esquena"

Tito Lossio, entrenador UE Sants