El Sants vol sumar la segona victòria seguida

Data: 28/10/2021 15:19

Font: Betevé

Autor: Raúl Muñoz Hernández 

Text:
El Sants vol sumar la segona victòria seguida

Els barcelonins han sumat 4 dels últims 6 punts

Raúl Muñoz Hernández | dijous, 28 d'octubre del 2021, a les 15.19

Després de la victòria en el derbi contra la Guineueta per 1 gol a 2, el Sants vol sumar la seva segona victòria seguida i allunyar-se de les posicions de descens, ja que el seu rival serà el Granollers que es troba en posicions de descens amb un punt menys, 6 punts, que els barcelonins.

El Sants suma 4 dels últims 6 punts

L'entrenador del Sants, Tito Lossio, vol aconseguir la segona victòria consecutiva i la tercera de la temporada. Els barcelonins arriben en un bon moment. Han sumat quatre dels últims sis punts en joc. Van empatar a l'Energia contra l'Ascó, 1 a 1, i van guanyar al camp de la Guine per 1 gol a 2. El davanter, Guillermo Torres, ha marcat dos dels cinc gols que ha aconseguit el Sants i serà el referent a la punta d'atac.

Arnau Cuadras abandona el Granollers

Aquesta setmana, Arnau Cuadras ha causat baixa definitiva al Granollers. Els de José Solivelles han sumat dues victòries aquesta temporada. Contra el Sant Andreu en la jornada passada i la primera va ser el 26 de setembre al camp de la Guineueta, i a domicili han perdut els dos altres partits que han disputat, han marcat cinc gols i n'han encaixat sis. L'última vegada que el Granollers va venir a l'Energia el partit va acabar en empat a dos, amb dos gols de Guillermo i Calatrava a la primera part i dos gols visitants (un de penal) que van igualar el partit a la segona meitat.