El Sants perd per la mínima contra el Manresa

Data: 16/01/2022 19:56

Font: Betevé

Autor: Gemma Garriga

Un solitari gol de Biel Rodríguez condemna el Sants, que no ha pogut remuntar tot i jugar amb un jugador més durant 35 minuts de la segona part

Gemma Garriga | diumenge, 16 de gener del 2022, a les 19.56

El Sants ha perdut contra el Manresa al camp de l'Energia per 0 a 1, i d'aquesta manera ha deixat escapar una oportunitat d'or per sortir de la zona de descens. Era el segon partit de la segona volta, el primer duel del 2022 a casa l'any del centenari de l'entitat, i els santsencs es volien refer de la derrota davant el Figueres en la darrera jornada, però no ha estat possible. El Manresa és l'únic conjunt invicte com a visitant aquesta temporada.

El Sants encaixa un gol del Manresa

El partit ha començat a molt bon ritme, cap dels dos equips es podia relaxar ni un moment. Després d'algun avís local, amb Laborde de protagonista, ha arribat el primer cop moral seriós, el gol del Manresa. Ha estat al minut 15, Javi López ha completat una bona assistència per Biel Rodríguez, que amb una rematada a boca de canó ha anotat el primer gol visitant. És el primer gol que aconsegueix en el seu retorn al conjunt manresà.

Lluny de resignar-se, el Sants ha pressionat i ha tingut opcions d'empatar, com en una ocasió de Júnior, que ha obligat a estirar-se Óscar Pulido, el porter del Manresa, en el minut 23. Uri Antonell també ha tret una mà salvadora en el que hauria estat el segon gol manresà, una rematada de Javi López.

En el minut 36, el Sants també ha desaprofitat l'empat en l?ocasió més clara del conjunt de Tito Lossio, una centrada de Laborde que Guillermo ha enviat als núvols amb la porteria buida. Pau Darbra també ho ha provat des de la llarga distància, però el seu xut ha acabat marxant fora de porteria. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans amb tot obert per afrontar la segona meitat.

El Sants reacciona tard

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la primera, molt igualada. En una jugada fortuïta del partit, Javi López s'ha encarat amb un jugador del Sants, s'ha format una petita batussa i l'àrbitre l'ha expulsat amb vermella directa. El Manresa s'ha quedat amb 10 jugadors sobre el terreny de joc al minut 10 de la represa. A partir d'aquest moment, el duel s'ha tornat més físic i el Manresa ha tallat alguna aproximació perillosa del Sants amb falta.

Poques ocasions en aquest tram del partit, minuts que el Sants ha intentat generar perill sense encert en els metres finals. Als 30 minuts de la segona meitat, el Sants ha començat a pressionar, primer amb un xut tou d'Iván Julián, que ha aturat sense problemes Pulido i, després, amb dues rematades més, que Pulido ha tret també el puny per allunyar el perill. En el 34, Iván Julián ha fallat un gol cantat davant el porter del Manresa, quan ha rematat fora dins l'àrea petita, la pilota ha marxat per damunt del travesser.

En la següent jugada, també Júnior a punt ha estat d'empatar, però el seu xut creuat ha sortit fregant el pal llarg de la porteria visitant. A les acaballes, Badia hauria aconseguit el gol de la jornada amb un xut des de la llarga distància que ha picat amb força el travesser de la porteria de Pulido.

La derrota deixa el Sants en posició delicada a la classificació, és l'equip que marca el descens, és catorzè amb 16 punts. El Manresa segueix a la caça del lideratge de la Tercera RFEF amb aquesta victòria de mèrit al camp de l'Energia, jugant amb un menys gairebé tota la segona part del partit. En la propera jornada, el Sants visitarà el camp del Girona B.

"A la segona part hem merescut alguna cosa més"