El Sants pot sortir del descens

Data: 27/01/2022 12:18

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
El Sants pot sortir del descens

Una victòria contra la Pobla de Mafumet, aquest diumenge, deixaria els santsencs fora del descens

Carles Molet | dijous, 27 de gener del 2022, a les 12.18

El Sants pot sortir del descens aquesta jornada, el diumenge a les 18 h, si guanya el seu partit a l'Energia contra la Pobla de Mafumet. Els tarragonins marquen la salvació amb 19 punts, dos més que els barcelonins.

Tito Lossio veurà el partit des de la graderia

El gran absent contra la Pobla serà l'entrenador del Sants, Tito Lossio, que va ser expulsat a Riudarenes per doble targeta groga.

Els santsencs volen fer bo el punt aconseguit al camp d'un dels grans de la categoria, el Girona B, i sumar una victòria contra la Pobla que els significaria sortir del descens a Primera Catalana.

L'equip barceloní va perdre en el partit de la primera volta per 1 gol a 0. Aquest diumenge, a més d'intentar aconseguir la victòria, també serà important tenir en compte el goal average de cara al final de la Lliga. La temporada passada el Sants va superar els tarragonins a l'Energia 2-1, gràcies als gols de Guillermo i Favio.

La Pobla arriba amb dues derrotes consecutives

La Pobla de Mafumet arriba a l'Energia després de dues derrotes consecutives, l'Hospitalet i el Sant Andreu. Els quadribarrats van guanyar a la Pobla per 1 a 3. Actualment, els tarragonins marquen el descens amb dos punts més que el Sants.

El conjunt d'Adolfo Baines no guanya cap partit des del 2 de gener contra el Granollers, encadena un empat i dues derrotes i ha sumat nou dels últims 39 punts possibles.