Data: 27/02/2022 21:23

Font: Betevé

Autor: Gemma Garriga

Gemma Garriga | diumenge, 27 de febrer del 2022, a les 21.23

El derbi barceloní entre el Sants i el Guineueta de la segona volta ha ofert intensitat i lluita, i ha caigut del costat de la Unió Esportiva Sants per 2 a 0, igual que el partit de la primera volta al camp de la ?Guine" va acabar amb victòria santsenca per 1 a 2, amb gols de Shota, Godbless i de Guillermo Torres. Hi ha hagut ambient al Camp de l'Energia però menys de l'esperat, pocs aficionats a la graderia possiblement frenats per la temperatura freda i l'hora de començament del partit, les 19 h.

Primera part de tempteig entre Sants i Guineueta

El partit ha començat amb els dos conjunts ben plantats sobre el terreny de joc. Els minuts inicials ha estat de l'equip santsenc, que ha tingut més la pilota, però els de Nou Barris s'han defensat bé al darrere.

Al minut 20 ha arribat la primera aproximació local amb cert perill, que ha allunyat ràpidament Yan Carlo. Pau també ha estat encertat en un parell d'aproximacions del Guineueta.

A les acaballes de la primera part, la "Guine" ha posat la directa i ha iniciat dues jugades que podrien haver significat el primer gol visitant: Carmona ha rematat una pilota per damunt del travesser en el 38 i Godbless ha desaprofitat un u contra u davant de Pau en el 40. Els dos conjunts han marxat amb l'empat a zero camí de vestidors.

El Sants marca a la segona meitat

A la represa, el partit s'ha tornat més físic i trabat, però el Sants de seguida ha aprofitat les seves oportunitats a pilota aturada. A la sortida d'un córner, Ivan García ha rematat impecable de cap i ha fet pujar l'1 a 0 al marcador en el 55. És la segona setmana consecutiva que veu porteria el capità santsenc.

El Guineueta ha intentat empatar amb una rematada gairebé a boca de canó de Godbless, però el xut l'ha desviat Pau amb tota la intenció. El Guineueta hauria pogut empatar, però quan la pilota ja entrava, l'ha tret la defensa santsenca des de la mateixa línia de gol.

El Sants ha fet el segon en el temps de descompte, quan Guillermo Torres ha aprofitat la badada de Yan Carlo, que se li ha escapat la pilota davant mateix de la porteria.

Queden nou jornades per disputar-se a la Tercera RFEF, i Sants i Guineueta ja tenen el cap en els propers enfrontaments que correspondran a la jornada 25: els santsencs visitaran el camp del Granollers, mentre que el Guineueta rebrà el Vilassar de Mar al seu camp.

"Estem en un moment en el que els tres punts són vitals"