El Sants vol allunyar-se encara més del descens

Data: 10/03/2022 15:15

Font: Betevé

Autor: David Ferrús 

Text:
El Sants vol allunyar-se encara més del descens

Els barcelonins volen refer-se de la polèmica derrota contra el Granollers

David Ferrús | dijous, 10 de març del 2022, a les 15.15

El Sants vol allunyar-se encara més del descens i intentar escalar el màxim nombre de posicions de cara als possibles descensos compensats de la Segona RFEF. L'equip de Tito Lossio rebrà a l'Energia el Peralada diumenge a les 19 hores.

Els santsencs es troben un lloc per sobre del descens, que marca el Granollers, amb quatre punts menys que el Sants. Per sobre es troba el Castelldefels, amb un punt més, i el Vilafranca i la Pobla, amb tres punts més.

Volen refer-se de la polèmica derrota a Granollers

Els barcelonins volen refer-se al més aviat possible de la polèmica derrota al camp del Granollers. Algunes errades de l'àrbitre van impedir que el Sants sumés alguna cosa i s'allunyés encara més del Granollers, que està en descens a quatre punts de l'equip de Tito Lossio. Aquesta derrota trencava una ratxa de tres partits sense perdre, dues victòries i un empat. Marc Rayo no podrà jugar per acumulació de targetes.

Peralada: objectiu play-off

Els empordanesos arriben després de perdre contra el Sant Andreu, que l'ha avançat a la classificació. Els xampanyers són actualment sisens, a cinc punts del play-off d'ascens, que ara mateix marca el Manresa. L'equip dirigit per Hèctor Simón acumula dues victòries, tres empats i tres derrotes aquest 2022, no guanyen a domicili des del 12 de desembre al camp del Figueres (1-4). En l'última visita del Peralada a l'Energia, l'octubre del 2020, el Sants va caure per la mínima en el primer partit de la temporada.