L'entrenador ha deixat la banqueta de la UE Sants després de nou temporades al capdavant

Data: 04/05/2022 14:37

Font: Betevé

Autor: David Bertran 

Text:
Tito Lossio: "No he trobat el caliu que m'hauria agradat"

L'entrenador ha deixat la banqueta de la UE Sants després de nou temporades al capdavant

David Bertran | dimecres, 4 de maig del 2022, a les 14.37

Tito Lossio és història viva de la UE Sants. Va vestir la samarreta del club santsenc quan era petit i, amb 14 anys, li van oferir la primera feina a les banquetes, com a ajudant d'un Benjamí B. Allà és on el tècnic es va arribar a sentir més còmode i va anar passant per totes les categories inferiors fins arribar a la banqueta del primer equip fa nou temporades. Aquell era un Sants en decadència acabat de descendir a Segona Catalana i ara ho deixa amb l'equip a Tercera evitant el descens directe.

La competició i la part humana

Moltes temporades lluitant per la permanència passen factura. L'entrenador ha explicat que "la competició crema molt i la part humana és important i la que fa decidir si aguantar la pressió o no. I aquí no he trobat el caliu que m'hauria agradat. Sempre he estat bé amb la gent, però aquest any hi ha faltat alguna cosa. Amb la gent i sobretot amb el president m'hi porto molt bé, però ho notes, sents que cada cop costa més i veus que ja no et fa tanta il·lusió com altres anys. I quan sents coses d'altres equips i veus que sí et fa il·lusió, veus que necessites un canvi. A la part baixa hi ha la part dolenta del futbol i aquí hi entra la part humana. Quan vols sentir el suport i no el tens costa més d'assolir. Veus que esportivament no va bé o pot anar millor i hi ha coses extres que no t'agraden. A la categoria on som, aquestes coses no hi haurien de ser".

Una decisió meditada

La decisió de Lossio ha estat meditada i treballada i ara toca buscar nous reptes a les banquetes d'altres equips. En aquest sentit, l'entrenador ha dit que "qualsevol comiat té un procés de dol, però ja l'he passat perquè fa setmanes i mesos que ho he pensat. Passés el que passés volia fer un canvi. Ara ja m'he fet a la idea. Intentar buscar nous reptes que em facin tornar a disputar. Són 23 anys al club i em quedo amb moltes coses. Serà sempre el meu club, per molt que estigui en un altre lloc. Serà casa meva sempre. Em quedo amb la gent amb qui encara tinc relació, tinc moments boníssims i els millors records són aquí. "