El Sant Andreu guanya el Sants i s'emporta el Torneig d'Històrics

Font: Betevé

Autor: David Bertran

El partit s'ha decidit als penals després d'empatar a un

David Bertran | diumenge, 8 d'agost del 2021, a les 20.07

La UE Sant Andreu és el nou campió del Torneig d'Històrics del futbol català. Els andreuencs s'han imposat als penals al Sants en un partit que ha acabat amb empat després dels gols de Laborde i Sergio Mulero. Després d'un 2020 sense edició, els andreuencs agafen el relleu del Terrassa per coronar-se campions. Aquesta és la 4a vegada que l'equip quadribarrat s'emporta el campionat.

Primera part sense gols

La final ha començat descafeïnada i sense ocasions. Un joc lent que només s'ha trencat per una doble ocasió de Guillermo aprofitant una passada en fals del porter del Sant Andreu i un parell de xuts sense perill dels santsencs.

Segona part oberta

A la segona part, el partit s'ha obert i els dos equips han buscat el gol. Laborde ho ha intentat pel Sants i Franco pel Sant Andreu, però no ha estat fins en el minut 57 que els santsencs s'han avançat amb després d'una passada d'Albert Salamanca que Laborde ha convertit en l'1 a 0.

Els homes entrenats per David Almazán no han desistit i fruit d'això han aconseguit l'expulsió d'Iván Julián en una falta que Sergio Mulero ha convertit en l'empat en el minut 78, enganyant a tothom i col·locant la pilota per sota la barrera. Amb el nou panorama, el partit s'ha obert més encara. Favio ha tingut la victòria pels de Borja López en dues ocasions, però finalment el partit ha anat als penals i el Sant Andreu s'ha imposat per 5 a 4 gràcies a una aturada d'Arnau al xut de Salamanca.