El Sants guanya el Terrassa i es classifica per a la final dels Històrics

Font: Betevé

Autor: David Bertran

Tercera final la la història dels santsencs al campionat

David Bertran | dissabte, 7 d'agost del 2021, a les 21.29

La UE Sants s'ha classificat per a la final del Torneig d'Històrics del futbol català després de superar el Terrassa als penals per 3 a 4. Els homes entrenats per Borja López (segon del Tito Lossio) jugaran la tercera final de la seva història en el campionat després de ser finalista en la primera edició l'any 1984 contra el Martinenc i campió l'any 1993 contra el CE Europa. El rival de la final serà el Sant Andreu, que ha superat, també als penals, el Manresa.

Partit amb empat a 1

Els egarencs han començat molt forts i s'han avançat en el marcador amb un gol de vaselina d'Aythami en el minut 17. Els guanyadors de l'anterior edició han baixat el ritme després del gol i els santsencs ho han aprofitar per general perill. La més clara, un xut al pal de Salamanca. Tot i que el Terrassa també podria haver ampliat l'aventatge s'ha arribat al descans amb victòria per la mínima del Terrassa.

A la represa, el partit s'ha igualat i el Sants ho ha intentat fins a tenir el premi final en el minut 82 amb un gol de Favio amb un xut de gairebé sense angle. Amb l'empat s'ha arribat als penals on els egarencs no han començat bé i el Sants s'ha endut el partit.