Entren en acció Sants, Horta i Badalona, tres clàssics del Torneig

Data: 03/08/2021

Font: Torneig d'Històrics del futbol català

Autor:

Text:
Entren en acció Sants, Horta i Badalona, tres clàssics del Torneig

El segon dia de competició està format per un grup amb tres equips dels més clàssics del Torneig: el CF Badalona, que regna en el palmarès amb 7 títols; la UE Sants, amb un títol a les seves vitrines (1993) i que el 2022 celebra el seu centenari; i la UA Horta, que ha dominat el Torneig en tres ocasions (1994, 1996 i 1997).

S'obrirà amb un històric derbi barceloní, que enfronta a dos dels equips amb més participacions a l'Històrics. Els santsencs van fer una segona part de temporada espectacular i van assegurar la permanència a la Tercera RFEF. Aquest any, els de l'incombustible Tito Lossio voldran reinventar-se novament per assolir els seus objectius després de veure com els seus millors jugadors han volat a categories superiors, com Àlex Calatrava al Llagostera o Miguel Martínez al Badalona.

La UA Horta afronta una temporada de renovació total després d'una temporada amb molts canvis tant en la banqueta com en l'equip i que va finalitzar amb el descens a Primera Catalana. L'Històrics serà la primera vegada que els aficionats hortencs podran veure les evolucions del nou projecte de l'ex del Banyoles, Adam Fontes, que tindrà la missió de conjuntar les nombroses noves peces per tal de tornar a lluitar per l'ascens a Tercera RFEF.

El gran favorit del grup és, sense cap mena de dubte, el CF Badalona. Un equip que sempre disputa al màxim el Torneig, i que ha jugat les quatre darreres finals celebrades. Serà també la presentació en societat del nou tècnic badaloní Nacho Alfonso, fins ara segon entrenador de Manolo González. Els escapulats tindran tots els ulls a sobre i saben rendir sota la pressió de sentir-se favorits.

#SomHistòrics