El Sants perd contra el Badalona en els penals

Font: Betevé

Autor: David Ferrús

El Sants queda eliminat de la Copa Catalunya
David Ferrús | dimecres, 7 d'agost del 2019, a les 23.20

El Sants-Badalona de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya ha acabat amb victòria visitant en els penals. Els 90 minuts reglamentaris han acabat amb empat a un gol. Tot i la derrota, el Sants ha fet un gran partit.

Domini inicial del Sants

Els homes de Tito Lossio han dominat els primers 20 minuts de partit amb diverses ocasions per obrir el marcador. El Badalona s'ha tret la son de les orelles i ha començat a apropar-se amb perill a la porteria de Nacho. Chema ha disposat de l'ocasió més clara del primer temps però el porter santsenc ha volat per treure la pilota. Però no ha pogut fer res per aturar el magistral llançament de falta d'Hugo Esteban, que ha entrat per tot l'escaire. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. La segona part, domini total dels locals, que al minut 50 de partit han empatat a un gol gràcies a una rematada de Juli.

El Sants-Badalona es decideix en els penals

Amb l'empat s'ha arribat al final del partit. El Badalona s'ha acabat imposant per 6 a 7 en els penals. Tito Lossio ha utilitzat el partit com a banc de proves de cara a l'inici de la Lliga al camp de l'Energia contra el Peralada.