Sans (mixt), 3 - Sant Andreu, 2

Data: 13/04/1926

Font: L'esport català

Autor:

Text:
Sans (mixt), 3 - Sant Andreu, 2

Al camp del Sans varen jugar els dos equips esmentats. Fou un partit veritablement vistós i portat a una velocitat fantàstica.
En la primera part el del Sant Andreu varen jugar amb més empenta que els del Sans, els quals posaren mantes vegades en perill la porta de Pedret, que va aturar pilotes molt perilloses.
Arenes, admirablement ajudat pels altres davanters, va tenir una tarda admirable i va fer el primer gol, aprofitant una passada precisa de Comes davant de la porta, i poc després. Llorca va obtenir l'empat, d'un xut a l'angle, veritablement imparable.
Després d'aquest dos gols el partit va animar-se, jugant tots dos equips amb molta empenta i emprant un joc duríssim per més que els del Sans es defensaren amb molta voluntat, els del Sant Andreu ens varen donar la sensació d'un equip perillós, sobretot la ratlla de mitjos, que s'entenen molt amb la davantera.
La segona part va ésser jugada amb molt poca empenta per tots dos equips, exceptuant els darrers 15 minuts, que va parar de ploure, i que els del Sans varen reaccionar i varen fer, en menys de cinc minuts dos gols més, tots dos per Llorca, i poc abans d'acabar-se Arenes va fer el segon gol per als seus. El partit s'acabà així, amb el mateix joc vistós de la primera part.
A les ordres del senyor Santpere, els equips s'arrengleraren de la següent manera:
Sans. - Pedret, Soligó, Balasch, Alcalde, Peidró, Moliné II, Puig, Belo, Llorca, Moragues i Fando II.
Sant Andreu. - Maspleda, Guixé I, Sellarès, Pasqual, Solé, Sales, Balasch, Guixé II, Gran, Arenes i Comas.